Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
OSTRZEŻENIE> Nie dajcie się wrobić w opłaty za parkowanie. Jest dużo miejsca od strony kościółka za friko. Nie przyznajcie się, że przyjechaliście samochodem.
co do parkowania - pytają na początku czy będzie się parkowało - przyznałam się ale jak poszłam płacić za dwa dni za tv i parking to skasowali tylko za tv parkowałam w sumie przed budynkiem po prawej stronie i nikt nie pytał. Wyjeżdżałąm, przyjeżdżałam i zero zainteresowania. Ale ludziska mają karki za przednią szybą świadczące o wniesionej opłacie. Są też zainstalowane szlabany z czytnikiem kart z dwóch stron choć na razie nie działają. Wieść gminna niesie , że od końca maja zus i nfz ma być kwaterowany w nowo otwartych po remontach Helu i Hutniku. Czy to prawda sprawdzą ci co przyjadą od czerwca. Miejsc do parkowania jest sporo i pod parkanem przy lesie i od strony kościoła. Myślę, że wiele się zmieni jak okrzepną po oddaniu innych budynków.
Pogoda jest teraz iście wiosenno letnia. Coraz więcej ludzi na ławkach wystawiających twarze i wszelkie kończyny do słoneczka.
Życzę miłego pobytu dobrze dobranych zabiegów i fajnego towarzystwa.
W Hutniku widziałem, że jeszcze układają jakieś granity na ścianach i posadzki więc raczej nie ma szans na szybkie otwarcie. Ja słyszałem , że dopiero pod koniec roku. Dowiem się więcej ale to i tak raczej smutna wiadomość dlatego, że ten budynek nie posiada nawet jednego balkonu.
Witam miłe towarzystwo ..
Budynek Hutnik ja mi wiadomo był remontowany żeby go przeznaczyć na sale konferencyjne oraz własną pralnie ...( takie plany zeszłego roku były ).
W Jutrzence 3 i 4 piętro miało być przeznaczone na kuracjuszy ZUS i NFZ
Znając życie to kto wie jak na samym końcu Dyrekcja postanowi ..
Janku może pustki na parkiecie były bo Osoby ZUS wyjechały :) Miłej zabawy !!!
Miłego dnia życząc
Ludzi jest dużo ale dość wiekowych i w dodatku małżeństwa.
Planowano otwarcie Hutnika na 15.05 ale rozmawiałem dziś z szefową recepcji i powiedziała, że otwarcie będzie najpewniej czerwiec-lipiec.
Bankomat jest w głównym holu na przeciwko wind - jakiś "dziwny" tzn. nie euro net tylko jakiegoś banku raczej niszowego -nie pamiętam jaki. W aptece można było płacić kartą natomiast w barze w restauracji płaciłam gotówką. W barku w głównym holu chyba można płacić kartą. W recepcji też opłaty można wnosić kartą. We Włocławku najbliżej od strony sanatorium bankomat jest w Biedronce (przy przystanku autobusowym w stronę Wieńca) też nie euro net.
I potwierdzam piętro 3 to był ZUS a 4 piętro to NFZ. Miałam okazję też poznać apartament na 2 piętrze - całkiem okazały salonik sypialnia i przestronna łazienka. Pewnie na każdym piętrze w pionie są takie apartamenty
hej, na skierowaniu do sanatorium mam napisane, że będę zakwaterowana w Jutrzence. Z tego co tutaj wyczytałam, że będzie otwarcie Hutnika mam pytanie - będę na pewno w Jutrzence, nie chce do HUTNIKA
Wczoraj rozmawiałem z robotnikami i powiedzieli, z do 16.05 mają termin zakończenia prac i raczej dotrzymają a na piętrach już wstawiają meble więc może się zdarzyć , że otwarcie będzie już od czerwca . Poza tym na miejscu będzie część zabiegów suchych bo mokre będą w Zakładzie Przyrodo Leczniczym odległym około 250 m. przez park bo podziemnego przejścia chyba nie ma.