Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zbl63 gratuluję przydziału - termin i miejsce rewelacyjne . Tez marzę o przyznaniu sanatorium w tamtych stronach , a co , pomarzyć sobie można
Melduję, że złożyłam wniosek w styczniu 2015 r , mój NFZ orientacyjnie podaje termin wyjazdu - przełom lipca i sierpnia . Nie ukrywam,że ta wersja bardzo mi się podoba
wczoraj zadzwoniłam spytać jaki termin orientacyjnie, oj ta pani chyba lewą nogą wstała była bardzo niemiła, burknęła że gdzieś na wakacje, niektórzy wiedzą wcześniej wtedy łatwiej bo można coś zaplanować ale nic to są układy i układziki.
Ja dziś zadzwoniłam i bardzo miła pani powiedziała , że wyjazd orientacyjnie sierpień - wrzesień. Miesiąc temu było lipiec - sierpień. No , cóż trzeba czekać dalej ...