Jantar- Dziwnówek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
peone56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2016 23:19
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Jantar- Dziwnówek

Post autor: peone56 »

Dziękuję darwicz za informację, bardzo lubię jeździć na rowerze i z pewnością wybiorę się na wycieczki do pobliskich miejscowości, znam te miejsca i chętnie je odwiedzę ponownie. Szczerzę się przyznam , nie słyszałam o domu Ewy Braun i pomimo tego ,że była w moim odczuciu negatywną osobą to z czystej ciekawości odwiedzę to miejsce.O Jantarze piszecie wiele dobrego :kwiat: ale ja poza rehabilitacją zawsze nastawiam się na zwiedzanie okolic tylko
życzyłabym sobie poznanie kogoś w sanatorium kto ma podobne priorytety. ;) darwicz Ty i sztani daliście mi tyle wskazówek ,że z pewnością mój pobyt będzie ciekawy i urozmaicony . Moje sprawozdanie z pobytu w sanatorium będzie poparte fotkami, robienie zdjęć to moja pasja :D Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Witam wieczorkiem z Dziwnówka.Dzisiaj byliśmy wolni już po godz. 15 więc wycieczka plażą z kijkami do Dziwnowa i z powrotem.Pogoda piękna więc szkoda było wracać na kolację.Pożegnaliśmy słońce które poszło spać za morze :D .Zdjęć nie prześlę bo sprzęcik lichutki ale po powrocie pewnie się uda.Od dzisiaj rutery na pięterkach , więc internet w pokojach :) Jutro wybieramy się do Pustkowa jeżeli czas pozwoli, bo napięty okropnie :lol: :lol: Najświeższe info: Parking obecnie 7 zł a w sezonie 15 zł.Trzy razy w tygodniu relaksacja z psycholoszką więc pół godziny drzemki.Ja zabieram kocyk i podusie więc drzemka i regeneruje siły na popołudnie :lol: Nie polecam rybek w Dziwnowie.Najsmaczniejsza u Zubowicza za Mariną w Kamieniu Pomorskim, gdzie po smacznej uczcie rybnej polecam wejść do Katedry.dla melomanów piątki z koncertami organowymi.Ogółnie jest bardzo fajnie :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Peone zapewne poznasz ludzi o podobnych zainteresowaniach .Zaobserwowałam w ciągu tych paru dni dwie grupy kuracjuszy: tych co robią wypady w plener i tych co robią wypady do Lewiatana lub Polo a potem zwiedzają plenery nocą i rano mają światłowstręt :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
peone56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2016 23:19
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: peone56 »

Elu zabrakło mi plusików, dziękuję za sprawozdanko :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Pozdrawiam Marcela
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Zdążyłaś już być w Kamieniu Pomorskim ? W tym tempie za chwilkę wylądujesz w Skandynawii :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Ela się wprawia :) i po powrocie rowerkiem na kawkę do stolicy smignie jak torpeda :) ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Aha ,to już teraz trzeba się przygotować, bo Ela szybka :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Adela pisze:Zdążyłaś już być w Kamieniu Pomorskim ? W tym tempie za chwilkę wylądujesz w Skandynawii :lol: :lol: :lol:
Adelko to bliziutko .Ja w pław. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Princi pisze:Ela się wprawia :) i po powrocie rowerkiem na kawkę do stolicy smignie jak torpeda :) ;) :lol: :lol: :lol:
Królewno nie pedałkiem , ino :lol: mobilkiem.Uroku użyłam :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

wiesniaczkaela pisze: Najświeższe info: Parking obecnie 7 zł a w sezonie 15 zł.
Ale za jaki okres? Dziennie? Za godzinę czy za cały pobyt? Ja wybieram się autkiem i mam zamiar czasami też coś pozwiedzać. :kwiat:
ODPOWIEDZ