Tak Grażynko. Wielkopolska ciężko pracuje abyśmy mogli jak najszybciej wyjechać. U mnie dziś na liczniku 7854. To już niedługo, a jeszcze tak dalekograzynamackowiak pisze:Wielkopolski NFZ dzisiaj zadowalająco zleciało 199 numerka![]()
Wczoraj po godz 16;00 47861 dzisiaj po godz 16;00 47662 więc pomyłki nie ma![]()
Princi z soczkami zagościła![]()
![]()
Jeszcze przed nami długie oczekiwanie![]()
Pozdrawiam w towarzystwie szybciej leci czas
Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
Witam. Wczoraj ubyło tylko 29 numerków. Ale najważniejsze że ubywają. Dzisiaj przesiądę się do 13 wagonu/przedziału. A jak to nastą to prześlę pozdrowionka dla wszystkich. pozdrawiamwyspiarka pisze:Mój NFZ rozdał dzisiaj 40 "biletów"...
Pozdrawiam!
Witam. Oj nie ma nic złego co by na dobre nie wyszło. Raz wolniej a raz szybciej ale najważniejsze że pociąg jedzie a numerki ubywają pozdrawiamSloneczko pisze:Czterdzieści numerków do przodu przez dwa dni![]()
![]()
Ooooj marnie to widzę
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
zadzowniłam do NFZ zaniepokojona brakiem odpowiedzi na wysłany ponad miesiąc temu wniosek do sanatorium mojej mamy - wszystko ok, jeszcze z tydzień trzeba czekać na odpowiedź.
A druga sprawa zajrzałam na strone NFZ naszego i w wykazie uzdrowisk, sanatorium do którego dostalismy skierowanie (Duszniki zdrój Zimowit), nie widnieje jako dedykowane naszemu profilowi leczenia (profil leczenia ustalił lekarz balneolog NFZ)
Nic nie szkodzi. Mi tam akurat pasuje ale trochę mnie to zdziwiło.
Pozdrawiam
Bogutka
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Mnie już nic nie zdziwi jeśli chodzi o NFZ. Wyobraz sobie,że mój wniosek czekał aż 8 dni od wpłynięcia do zarejestrowania a teraz kolejne zapewne 30 dni na opinię balneologa. Nic na to nie poradzimy....urzędnicy mają czas heh
Pozdrawiam ciepło ze śląska
Witam. U mnie było podobnie. Składając wniosek w grudniu otrzymałem informację że czas na rozpatrzenie to 30 dni. Ale również powiedziano mi że NFZ czeka na podpisanie umów z lekarzami. No i oczywiście ocena lekarza z NFZ-tu nastąpi dopiero 2 miesiącu lutym. Tak więc przyjąłem to wiadomości. Jakież było moje zdziwienie gdy w styczniu otrzymałem pismo z NFZ-tu z numerkiem i informacją iż maksymalny czas oczekiwania na przydział wyniesie do 14 m-cy. No wiec poniekąd się sprawdza ten czas oczekiwania. pozdrawiamBetina71 pisze:Witaj Bogutko.
Mnie już nic nie zdziwi jeśli chodzi o NFZ. Wyobraz sobie,że mój wniosek czekał aż 8 dni od wpłynięcia do zarejestrowania a teraz kolejne zapewne 30 dni na opinię balneologa. Nic na to nie poradzimy....urzędnicy mają czas heh![]()
Pozdrawiam ciepło ze śląska
Witam. Dzisiaj 40 jutro 140 li leci a numerki spadają /ubywają. pozdrawiamwyspiarka pisze:Mój NFZ rozdał dzisiaj 40 "biletów"...
Pozdrawiam!
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Pozdrawiam.