Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam! Szukam podpowiedzi jak i równiez pomocy. NFZ wysyła mnie na turnus w okresie od 8-V na 21 dni. ZUS zrobił mi dzisiaj niespodzabke i wysyła mnie na turnus od 4-V na 24 dni. Na dzien dzisiejszy nie ma mozliwosci abym sie rozdwoił. Macie moze jakies pomysły jak z tej sytuacji wyjsc? Na 99% nie moge zrezygnowac z ZUS`u bo zabiora mi wszelkie swiadczenia. Obecnie jestem na zwolnieniu "L4". Dziekuje za odpowiedz
własnie sprawdziłem wyszukiwark. ŚWIADCZENIOBIORCA ZREZYGNOWAŁ Z LECZENIA. Nieładnie z ich strony. Trzeba bedzie jeszcze raz wysłac skierowanie od rodzinnego. Ciekawe czy cos ugram
cieszyn fakt , że z ZUS nie możesz zrezygnować , ale wiem z własnego doświadczenia , że w ZUS łatwiej zmienić termin. Ja bym najpierw jechał na skierowanie z NFZ a na to drugie zmieniał termin .
prosiłem w Zusie o inny termin ale babka nie chciała sie ugiąć. Na dodatek powiedziała mi ze musze jechac najpozniej w maju bo na poczatku lipca konczy mi sie 182 dni gdzie oni mipłacą. A w czerwcu musze byc do dyspozycji orzecznika bo bede sie starał o zasiłek rehabilitacyjny