WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: forumowicz »

No proszę wiara jest wielka i kto mówił ,że dziś nie będzie to miłe naprawdę ,dzięki za dobre wiadomości :)
Magdalenka1985
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2016 12:25
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Magdalenka1985 »

Nasz Wielkopolski NFZ dziś pracował na pełnych obrotach. Ubyło 209 numerów z kolejki reumatologia. A tym samym przesiadka się do 57 wagonu...no to trochę poczekam...
.
forumowicz

uhuhu 57 wagon rozumiem,że się dla Ciebie podróż dopiero rozpoczęła ?
anetamaje
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2014 23:06
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: anetamaje »

dzisiaj ubyło nam 232 numerki i jesteśmy w 38 wagoniku i jeszcze roczek czekania :lol: mam nadzieje że o tej porze już bedziemy się pakować :D
Magdalenka1985
Kuracjusz
Kuracjusz

niestety tak, ale wysłałam prośbę o ponowne rozpatrzenie mojego wniosku. Ze względu na moją chorobę (RZS) należy mi się 4 tyg turnus a lekarz zakwalifikował mnie do kolejki na zwykle leczenie uzdrowiskowe. Panie z NFZtu powiedziały ze mam pisać odwołanie skoro 2 poprzednie pobyty miałam w szpitalu uzdrowiskowym. Do końca maja okaże się co i jak. mam jednak nadzieję, że uda się wyjechać w tym roku na te 28 dni. A jeśli nie to grzecznie poczekam:-)
forumowicz

Tak jest walcz ale grzecznie o swoje bo jak się należy to koniec i kropka .W Świeradowie miałem kolegę z twoją dolegliwością ja się użalałem nad nim a on nade mną ,niezły był z niego kolega .Wiem,że on nawet dostał poszpitalne nie będąc w szpitalu miał fajnie zero opłat i praktycznie "od ręki dostał skierowanie bez kolejki",zdrowia i powodzenia życzę.
Magdalenka1985
Kuracjusz
Kuracjusz

milenista pisze:Tak jest walcz ale grzecznie o swoje bo jak się należy to koniec i kropka .W Świeradowie miałem kolegę z twoją dolegliwością ja się użalałem nad nim a on nade mną ,niezły był z niego kolega .Wiem,że on nawet dostał poszpitalne nie będąc w szpitalu miał fajnie zero opłat i praktycznie "od ręki dostał skierowanie bez kolejki",zdrowia i powodzenia życzę.
Wysłałam do NFZ grzecznyc"słodko -pierdzacy" ;-) list. Jak pomoże to fajnie a jak nie to trudno. A co do choroby mojej to nie jest tragicznie. zawsze mówię aby gorzej nie bylo a z resztą człowiek sobie poradzi :-) dziękuję i również zdrówka życzę :-)
Awatar użytkownika
ania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 09:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ania »

Kochani Forumowicze :kwiat:
W jaki sposób można sprawdzić dokąd wysyła kuracjuszy ZUS w Poznaniu na uzdrowiskowe leczenie szpitalne? A moze Ktoś z Was wie czy dają np. Krynicę zdr? :) Pozdrawiam :kwiat:
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2016 23:43
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: nika50 »

Pozdrawiam :serce: Wielkopolski czas oczekiwania na decyzję mniej niż 2-tygodnie :D czas oczekiwania po - ocenie lekarza 18 miesięcy:( - numer bardzo daleki :evil: ponad 60.000 :cry: w takim tempie :shock: :shock: CHYBA NIEMOŻLIWE .Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Wielkopolski NFZ oczekiwanie na wyjazdy :kwiat:
Numer na dzisiaj 47210 profil reumatologia kto ma podobny numer 8-) :o
Okres 18 miesięcy z wyliczeń kuracja wypada 2017 sierpień :shock:
Magdalenia z rehabilitacji w szpitalu uzdrowiskowym , przekwalifikowali na sanatoryjne :shock:
Ania mapa zus sanatoria . jeśli Poznań to nie odpowiem :kwiat:
Pozdrawiam z Wielkopolski :kwiat:
ODPOWIEDZ