Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. Wróciłem z sanatorium Lukas w Świeradowie Zdrój. Coś pięknego. Warunki rewelacyjne, jedzenie bardzo dobre, pokoje utrzymane w wysokim standardzie. W obiekcie znajdował się basen sauna itp. Personel miły! Dodam że trafiłem na ciepłą bezdeszczową pogodę, która umożliwiała zwiedzanie, spędzanie wolnych chwil na długich spacerach w cudownym towarzystwie:)
Pozdrawiam wszystkich wybierających się do sanatorium Lukas:)
Witam. Ja do sanatorium lukas zostałem skierowany przez ZUS. Zero dodatkowych kosztów. Dodam tylko że miałem pokój 2-osobowy, ale były też i 3- osobowe
Witam
Byłam w Lukasie 2 lata temu ...Było świetnie !!!
Zabiegi przywróciły mi formę ,pokoje w wysokim standardzie (2,3 ,4 osobowe)basen w hotelu obsługa profesjonalna no i jedzenie rewelacyjne!!
Gorąco polecam !!!