Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Szanowna Pani, nie wiem co Pani ma na myśli op.cit."nie biorę jak leci" nawet nie chcę domyślać się znaczenia tych słów. Niemniej jednak ja napisałem - zabieram jak leci co znaczy nic innego jak tylko chęć,propozycję, ofertę zabrania każdego człowieka chcącego skorzystać z możliwości podróży samochodem, bezpiecznie i na miejsce bez warunków wstępnych. Tylko tyle i aż tyle.Postawa, którą Pani zaprezentowała odpowiadając na mój post świadczy li i tylko o Pani rzeczywistych intencjach