Przesyłam cieplutkie info z Dziwnówka.Obecnie leje więc trochę wolnego czasu.Cała obsługa bardzo, bardzo sympatyczna, czystość na 5 +, jedzenie smaczne, ręczniki wymieniane raz w tygodniu, potańcówki z muzyką na żywo 3 razy w tygodniu ale można się bawić przy muzyce mechanicznej w kawiarni do godz 23 i w namiocie do 22 , według upodobań kuracjuszy, grile, ogniska , wspólne wypady rowerowe , lub dla mniej sprawnych samochodowe(zrzuta na paliwo), po kilka osób zwiedzamy okolice.Rewal, Pustkowo, Pobierowo, Trzęsacz, Kamień a dzisiaj Niechorze zaliczone.Sklepy 4 otwarte do 22, cukierenka na ul .Plażowej też otwarta -polecam sernik ...palce lizać.Przy ośrodku otwarty od dzisiaj nowy sklep.Niestety musiałam sprawdzić Punkt apteczny i jest dobrze zaopatrzony.Polecam pyszne dania rybne w Barze Cezar, słodkości Contessa.Jak ktoś ma ochotę na dodatkowy basen i zmianę klimatów to kawałek od ośrodka Maximus.Naprawdę jest co robić i nie ma czasu na nudę.Na razie tyle bo zmykam na zaplanowany wieczór karciany w Lobby barze.Jeszcze jedno .Tak ja , jak i Sztani nie jesteśmy pracownikami tego obiektu

Jedynie mogę podziękować jeszcze raz Sztaniemu za pomocne wskazówki.Tzw. jedynki przydzielone zostaja po uprzednim przedstawieniu zaświadczenia lekarskiego.Osoby które takowe przedstawiły dostały takie pokoje.Sumując--------Trzeba by było bardzo , bardzo mocno się postarać aby móc narzekać.Widocznie jestem leniwa i nie chce mi się szukać bo jestem cała na TAK