Wieniec Zdrój Jutrzenka 3 czerwca
-
neon
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 13 maja 2016 14:59
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka 3 czerwca
-
ja-ona
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 kwie 2016 16:38
- Staż sanatoryjny: 0
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Tu jest 6 budynków mieszkalnych prywatnych, mały blok 3 piętrowy z 2 klatkami , kościółek i kilka obiektów sanatoryjnych, 1 sklepik, bar kebab i mały hotelik HEL. Ty mówisz o dworcu. Dobrze, że tu jest przystanek (4) Od tablicy TEREN ZABUDOWANY do jej odwołania jest chyba mniej niż 1 km. Za to połączenia z Włocławkiem co godz. Turnus czerwcowy już ma być w Hutniku . Na parterze pokoje 3-osobowe, wyżej 2-osobowe. Okna parterowe około 1 m nad ziemią. Nie wyobrażam sobie tu mieszkać gdzie każdy przechodzący widzi co się dzieje w pokoju. Na parterze już wstawiają meble i dziś widziałem fachowca ustawiającego telewizor. Wszystkie budynki sanatoryjne połączone są ze sobą podziemnym tunelem wyłożonym lśniącymi marmurami . Wszędzie kamery i czujniki ruchu sterujące oświetleniem ciągów pieszych. Hutnik przewidziany jest na 120 miejsc.neon pisze:Mam skierowanie do Jutrzenki od 3 czerwca (z Warszawy) , czy też zamienią na Hutnik ? Czy na dworcu w Wieńcu można zakupić bilet powrotny, czy trzeba jechać do Włocławka. Czy jeżeli ostatni dzień jest w niedzielę, to czy można wrócić w sobotę do domu ? Pozdrawiam
-
neon
- Nowy Kuracjusz

- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
-
neon
- Nowy Kuracjusz

Właśnie przebywam w Jutrzence ( skierowanie ZUS )
Myślę że ci którzy mają typowo napisane "Jutrzenka" to na pewno tam będą zakwaterowani , a potem to się okaże ??? gdyż dziś przechodziłam koło Hutnika i już są tam osoby zakwaterowane które przyjeżdżają na tak zwane TARGI o rożnej tematyce !! teraz na czwartek ma być 600 osób potem oczywiście mają spotkania integracyjne tak zwane --- tańce , picie do 4 rano nawet !!!!!!
Kuracjusze ZUS -NFZ - CZY KOMERCYJNI NIE MAJA WSTĘPU DO KAWIARENKI - JEST ZAREZERWOWANA !!
Przebywam od 9 maja ZUS oczywiście były tylko jedne tańce przy zespole i mechanicznej a tak nic !!!
Pozostaje rozrywka może w czerwcu lub lipiec u pana za płotkiem bo rozbudowuje knajpeczkę a tak moi mili skazani wszyscy są na zabiegi bo to ważne!!! potem spacerki lub AQUAPARK .( to już płatne ) a tak na marginesie to najlepiej żebyśmy siedzieli w pokojach !!!
Ja jestem zadowolona na 5 lecz negatywnie oceniam programy rozrywkowe bo cóż tu robić wieczorkiem nawet na te 3 godzinki ,na pewno poprą mnie inne osoby
Pokoje 1, 2 , 3 osobowe w Hutniku maja , szkoda że bez balkonów ... aż sama jestem ciekawa jak to będzie
Powodzenia przybywającym życzę .... pozytywnego nastawienia ....
Ważne dla osób z ZUS tych co przyjadą PKS lub PKP , potem taksówką z Włocławka trzymajcie bilety i u taksówkarza zabierzcie paragon bo wtedy zwracają koszty podróży .... ja jak pokazałam bilet autobusowy i mówiłam że taksówką przyjechałam ( 25 zł za 6 km
-
neon
- Nowy Kuracjusz

Olu (jeśli tak mogę zwracać się ). Dzięki za te informacje. Dla mnie są ważne. Ucieszyłem się, że jednak w Jutrzence. Gdyby w ZUS powiedziano mi wtedy, że w Hutniku, to wogóle bym nie chciał. Martwi mnie natomiast to co napisałaś krótko mówiąc, że jest nuda. Czemu tak wszędzie jest, że organizatorom nie zależy na KO i nie raczą nawet zorganizować spotkania w 1-szym dniu w sprawach organizacyjnych. Np dobrze szanujący się ośrodek zawsze podaje np rozkład jazdy pociągów, busów, itd. Jak możesz napisz proszę, czy można np. wrócić w niedzielę (czyli skrócić pobyt o 1 dzień ), jeśli jest to ostatni dzień turnusu, czy bilet powrotny można kupić tylko we Włocławku itd. Pozdrawiam i życzę nabrania zdrowia. Neonola66 pisze:Witam![]()
Właśnie przebywam w Jutrzence ( skierowanie ZUS )
Myślę że ci którzy mają typowo napisane "Jutrzenka" to na pewno tam będą zakwaterowani , a potem to się okaże ??? gdyż dziś przechodziłam koło Hutnika i już są tam osoby zakwaterowane które przyjeżdżają na tak zwane TARGI o rożnej tematyce !! teraz na czwartek ma być 600 osób potem oczywiście mają spotkania integracyjne tak zwane --- tańce , picie do 4 rano nawet !!!!!!
Kuracjusze ZUS -NFZ - CZY KOMERCYJNI NIE MAJA WSTĘPU DO KAWIARENKI - JEST ZAREZERWOWANA !!
Przebywam od 9 maja ZUS oczywiście były tylko jedne tańce przy zespole i mechanicznej a tak nic !!!
Pozostaje rozrywka może w czerwcu lub lipiec u pana za płotkiem bo rozbudowuje knajpeczkę a tak moi mili skazani wszyscy są na zabiegi bo to ważne!!! potem spacerki lub AQUAPARK .( to już płatne ) a tak na marginesie to najlepiej żebyśmy siedzieli w pokojach !!!
Ja jestem zadowolona na 5 lecz negatywnie oceniam programy rozrywkowe bo cóż tu robić wieczorkiem nawet na te 3 godzinki ,na pewno poprą mnie inne osoby.
Pokoje 1, 2 , 3 osobowe w Hutniku maja , szkoda że bez balkonów ... aż sama jestem ciekawa jak to będzie:)
Powodzenia przybywającym życzę .... pozytywnego nastawienia ....:)
Pozdrawiam