Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogutka5 pisze:Hana probowalam 2 skierowania ze zwrotow i mi sie nie udalo ... pojedyncze tak, podwojne trafialy sie ale blisko domu.
Ale probujcie bo warto.
Nogutka
Mogło by być blisko domu. Nie będę wybrzydzać. Ale marzy mi się morze. Chyba graniczy to z jakimś cudem, żeby dostać 2 skierowania w pełni sezonu. Okaże się już za niedługo. Pozdrawiam
Hana nam zależało na górach bo nad morzem mieszkamy. Zwroty nie wyszły, dostaliśmy skierowania w terminie nam pasującym w góry do Dusznik Zdroju
Bogutka
My od 29 czerwca sanatorium Zimowit. Ciesze sie bo to fajne sanatorium. mamy ponad 640 km do przejechania. Będziemy jechac noca aby byc na rano.
Bogutka
wyzwaniem było dla nas ponad 900 km do Polańczyka - po polskich drogach. Daliśmy radę. Kiedy szukaliśmy połączen komunikacją to była doba w podróży z kilkoma przesiadkami. Brr.
Bogutka
tam wiem,że nie na temat ale jakoś mnie naszło jako dziecko w krynicy ponad 40 lat temu byłem z matką w sanatorium jak zeskanuje zdjęcie może komuś uda się rozszyfrować co to za miejsce mogło być ,chciałbym kiedyś tam znowu być ...