Wyjazd ze zwrotów
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wyjazd ze zwrotów
Od kiedy czekasz?Bunia pisze:Witaj Bogutko![]()
13100
a, dziś
11099
Pozdrawiam Bunia
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
u nas w zachodniopomorskim,czekamy 18 m-c.
skierowanie na leczenie uzdrowiskowe zostało zarejestrowane 2016-02-15
-
forumowicz
- Betina71
- Super Kuracjusz

Taki wniosek bym wyciągnęła oraz to,że mało miejsc w sanatoriach im fundusz przydzielamilenista pisze:No właśnie też ale siedziałem cichou nas czy gdzie indziej są wysokie ale więcej schodzi u nich jak widać niższe numerki ale mniej schodzi co tak czy siak przekłada się w okolice 18 miesięcy .Swoją drogą takie niskie numery to znaczy,że mało osób składa wnioski ?.
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
a mianowicie . jadąc pierwszy raz do Sanatorium o zwroty można się ubiegać po czterech miesiącach . jeśli mamy wpisany w wyszukiwarce ""czeka na wyznaczenie miejsca i terminu""Pytałem też jeśli okres przerwy był około 10 lat między wyjazdami też to obowiązuje. Tak jest w pomorskim NFZ ale myślę ,że i we wszystkich oddziałach
Wcześniej nie ma szans u nas w pomorskim .
- Betina71
- Super Kuracjusz

A co jeśli nie ma tego wpisu w wyszukiwarce? Przepraszam ale chyba zbyt dociekliwa i upierdliwa jestem.sztani pisze:Dzisiaj dopytywałem w sprawie wyjazdów ze zwrotów( u źródła) .Pani była uprzejma i poinformowała mnie co i jak.
a mianowicie . jadąc pierwszy raz do Sanatorium o zwroty można się ubiegać po czterech miesiącach . jeśli mamy wpisany w wyszukiwarce ""czeka na wyznaczenie miejsca i terminu""Pytałem też jeśli okres przerwy był około 10 lat między wyjazdami też to obowiązuje. Tak jest w pomorskim NFZ ale myślę ,że i we wszystkich oddziałach
Wcześniej nie ma szans u nas w pomorskim .
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Jesli chodzi o pierwszy wyjazd różnie w różnych funduszach ,u nas po roku od złożenia wniosku.Taką informację dostałam z funduszu.Pozdrawiam