Sanatorium Nałęczów 24.05.2016 z Ostrowca Św.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
helikopter75
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2016 20:08
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Sanatorium Nałęczów 24.05.2016 z Ostrowca Św.

Post autor: helikopter75 »

Wyjeżdżam do sanatorium 24 maja tj wtorek z Ostrowca świętokrzyskiego do Nałęczowa.Mam problem z dostaniem się do Nałęczowa(przynajmniej 4 przesiadki.),proszę o wiadomość jeśli by ktoś jechał też do Nałęczowa i było mu po drodze ,to chętnie się z nim zabiorę.Oczywiście za odpowiednia zapłatą .Proszę o informacje.Z poważaniem.Bela :(
Ostatnio zmieniony 16 maja 2016 22:09 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
forumowicz

Re: SANATORIUM -WYJAZD.

Post autor: forumowicz »

Witaj,musisz dać w tytule miejscować i datę wtedy zwiększysz szanse ,że to ktoś zauważy inaczej może być kiepsko,edytuj post jak nie założ nowy w dziale z wyjazdami,dopiero zauważyłem jest w dobrym dziale ale zmień jak pisałem wczęsniej :).Zależnie od godziny znalazłem połączenie ,że masz jedna przesiadkę w Skarżysku kamienna ale pewnie chcesz być na rano?
forumowicz

Bela , masz sporo połączeń z jedną przesiadką . Sprawdź na e podróżnik .

Pozdrawiam :)
forumowicz

Jeśli nic nie podejdzie stosuje taktykę ,że wyszukuje jeden nocleg dzień wczęsniej gdzieś blisko na prywatnej kwaterze a rano uderzam do sanatorium w kolejkę i załatwione ,jestem wyspany i gotowy do boju :)
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Celinka52 »

milenista pisze:Jeśli nic nie podejdzie stosuje taktykę ,że wyszukuje jeden nocleg dzień wczęsniej gdzieś blisko na prywatnej kwaterze a rano uderzam do sanatorium w kolejkę i załatwione ,jestem wyspany i gotowy do boju :)
O,jaki dobry pomyśł, dzięki. ja tez jadę daaaaleko a tu nikt sie nie odzywa
helikopter75
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2016 20:08
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: Sanatorium Nałęczów 24.05.2016 z Ostrowca Św.

Post autor: helikopter75 »

Dziękuję wszystkim za informacje,udało mi się załatwic prywatnie pojazd z dostawą do sanatorium.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
ODPOWIEDZ