Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdżam do sanatorium 24 maja tj wtorek z Ostrowca świętokrzyskiego do Nałęczowa.Mam problem z dostaniem się do Nałęczowa(przynajmniej 4 przesiadki.),proszę o wiadomość jeśli by ktoś jechał też do Nałęczowa i było mu po drodze ,to chętnie się z nim zabiorę.Oczywiście za odpowiednia zapłatą .Proszę o informacje.Z poważaniem.Bela
Ostatnio zmieniony 16 maja 2016 22:09 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Witaj,musisz dać w tytule miejscować i datę wtedy zwiększysz szanse ,że to ktoś zauważy inaczej może być kiepsko,edytuj post jak nie założ nowy w dziale z wyjazdami,dopiero zauważyłem jest w dobrym dziale ale zmień jak pisałem wczęsniej .Zależnie od godziny znalazłem połączenie ,że masz jedna przesiadkę w Skarżysku kamienna ale pewnie chcesz być na rano?
Jeśli nic nie podejdzie stosuje taktykę ,że wyszukuje jeden nocleg dzień wczęsniej gdzieś blisko na prywatnej kwaterze a rano uderzam do sanatorium w kolejkę i załatwione ,jestem wyspany i gotowy do boju
milenista pisze:Jeśli nic nie podejdzie stosuje taktykę ,że wyszukuje jeden nocleg dzień wczęsniej gdzieś blisko na prywatnej kwaterze a rano uderzam do sanatorium w kolejkę i załatwione ,jestem wyspany i gotowy do boju
O,jaki dobry pomyśł, dzięki. ja tez jadę daaaaleko a tu nikt sie nie odzywa