Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alicja1691 pisze:Witam wesołą kolejkę po weekendzie .
Niestety nie miałam czasu pobyć na forum i teraz dopiero zerknęłam i tu i na stronę przeglądarki sanatoryjnej i ... jestem już w 1.wagonie Co prawda dopiero pierwszy dzień , ale od piątkowo-popołudniowego miejsca jestem ponad do przodu , więc robi się gorąco
Czyli ostatnia prosta ...... powodzenia. czekamy.
Bogutka
Jedrek....może dopisz gdzie i kiedy chcesz wyjechać bo NFZ nie wie co Ci przydzielić... a tak poważnie to może nie ma jeszcze tego pełnego ,wymaganego czasu między jednym a drugim sanatorium i przytrzymują dlatego Twój numer. Dobrego przydziału....pozdrawiam. alka
Aniu jak u Ciebie sprawy sie mają mnie nie było 2 tygodnie i jakoś nie specjalnie się nasz fundusz rozpedził.Dzisjaj spadło ładnie 165 osób wysiadło .
Jestem w 7 wagonie.Po 20 będę próbowac dzwonić ,może się uda ze zwrotów?