Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alicja1691 pisze:Witam wesołą kolejkę po weekendzie .
Niestety nie miałam czasu pobyć na forum i teraz dopiero zerknęłam i tu i na stronę przeglądarki sanatoryjnej i ... jestem już w 1.wagonie Co prawda dopiero pierwszy dzień , ale od piątkowo-popołudniowego miejsca jestem ponad do przodu , więc robi się gorąco
Alicja ja byłam zaraz za Tobą ,miesjąc później składałam,ale mój numer daleki dopiero 7 wagon,będę Ci kibicować z całego
Ja już zagladam parę razy do przegladarki boję się myśleć co będzie dalej,jak będę tak jak Ty koło maszynisty. Pozdrawiam