POLANICA ZDRÓJ 2 sierpnia 2011 z Poznania

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jestem-monisia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2011 14:55

POLANICA ZDRÓJ 2 sierpnia 2011 z Poznania

Post autor: jestem-monisia »

:D Witam serdecznie jestem Monisia jadę do sanatorium do Polanicy Zdrój 2 sierpnia 2011 i nie wiem czy bezpośrednio z Poznania mam połączenie PKP lub PKS? Może ktoś był w niedługim terminie i poda inf lub jedzie w terminie jak ja---serdecznie zapraszam do wspólnego pisania---cieplutko pozdrawiam Monisia :D
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: POLANICA ZDRÓJ 2 sierpnia 2011 z Poznania

Post autor: syrenka »

Witam! Z Poznania Jedziesz pociągiem do Wrocławia tam przesiadasz się na pociąg do kłodzka następnie masz busa do Polanicy zdrój to jest najlepsze połączenie.Sprawdż na stronie PKP tam wszystko masz opisane.Bezpośredniego połączenia nie ma .Pozdrawiam.
jestem-monisia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2011 14:55

Post autor: jestem-monisia »

:lol: dzięki - poznanianka - slonko-----a 3 lata temu jechal z Poznania do Polanicy bezpośrednio PKP czyżby go wycofali?????Szoda. Cieplutko pozdrawiam monisia. Ps. a może ktoś jedzie autkiem z Poznania :lol: :lol: hi hi i zabrałabym sie -----b. chętnie-----a co pomarzyc mozna :D
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Hej! Znalazłam łatwiejszą podróż POZNAŃ -Wrocław następnie dworzec autobusowy i autobus odchodzi o godz 9.10 jesteś o 11.15 ,,,10.40 jesteś 12.50 ,,,,13.50 jesteś o 15.45 .Pamiętaj im wczesniej będziesz .Chyba że trafisz na kogoś kto będzie jechać w twoim kierunku z Poznania lub przez Poznań.Życze powodzenia.Ja wyruszam 13 sierpnia ale do Lądka .Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Teri5
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2011 19:18
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Teri5 »

Witaj Moniko!
Ja jadę w tym terminie ale niestety z innych okolic. Zajrzyj na mój post.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ