Ciechocinek - wyjazd 23. 05. 2016 z Lublina

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wiking
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2011 23:34

Ciechocinek - wyjazd 23. 05. 2016 z Lublina

Post autor: Wiking »

Wyjeżdżam z Lublina w poniedziałek ok. 8.00. Mogę zabrać 2 osoby z tych okolic 8-)
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Ciechocinek - wyjazd 23. 05. 2016 z Lublina

Post autor: Celinka52 »

witaj, szkoda, że nie 20 lipca, właśnie poszukuje kogoś z Lubelszczyzny, kto będzie jechał autem właśnie do Ciechocinka. Udanego pobytu i prosimy o wrażenia po powrocie-dla nas- następnych zmian.
Wiking
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję, nigdy nie byłem w Ciechocinku. Po powrocie postaram się napisać jak było. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Wiking myślę, że powinieneś jechać wcześniej. Zakwaterowanie z rana ma swoje PLUSY.
Wiking
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję za sugestię .Jadę do " Domu Zdrojowego ".
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiking pisze:Dziękuję, nigdy nie byłem w Ciechocinku. Po powrocie postaram się napisać jak było. Pozdrawiam.
Dzieki, ja także nigdy nie byłam, toteż liczę na świeże wieści. Wspaniałego wypoczynku wśród fajnych ludzi Ci życzę.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Celinko :kwiat: przeczytaj sobie książkę Liliany Fabisińskiej....SANATORIUM POD ZEGAREM....bardzo fajna lektura...o sanatorium w Ciechocinku...pozdrawiam Gosia

Nie będę Tobie pisała o czym to jest....bo mi napiszą że ściągam z netu...a nie o to chodzi...ale polecam... :D
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

malgorzatas pisze:Celinko :kwiat: przeczytaj sobie książkę Liliany Fabisińskiej....SANATORIUM POD ZEGAREM....bardzo fajna lektura...o sanatorium w Ciechocinku...pozdrawiam Gosia

Nie będę Tobie pisała o czym to jest....bo mi napiszą że ściągam z netu...a nie o to chodzi...ale polecam... :D
Dzięki Gosiu, tylko nie wiem, jaki to gatunek literatury? Czytam ,, tonami,, i ,, tomami,, ale glównie literature ,, branżową,, i..... lubię sensację medyczną oraz skandynawską. Jeśli to z typu ,, harlekinowców,, to zdecydowanie odpada. :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Calineczko :kwiat:
Nie chcę opisywać ...Ale mi się podobała..Jak opiszę o czym to jest to zaraz będzie że ściągam z netu...I nie chcę się wymądrzać...Ale też czytam...tylko się nie opowiadam...mam w domu też dużo książek :D
Ale Ty możesz wejść w neta...wpisz Sanatorium pod zegarem i poczytaj. ...pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[quote="malgorzatas"]Calineczko :kwiat:
Nie chcę opisywać ...Ale mi się podobała..Jak opiszę o czym to jest to zaraz będzie że ściągam z netu...I nie chcę się wymądrzać...Ale też czytam...tylko się nie opowiadam...mam w domu też dużo książek :D
Ale Ty możesz wejść w neta...wpisz Sanatorium pod zegarem i poczytaj. ...pozdrawiam Ok Gosiu :kwiat: , poszukam tej lektury i...... pojedzie ona ze mna do Ciechocinka. Gdy będzie niemiło, to ...poczytam miłą lekturę o tym miejscu
ODPOWIEDZ