Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Wienia »

Też tak myślę ,że przecież każdy fundusz ma swoją pulę i z niej się musi rozliczyć.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Zwroty są w dyspozycji tego funduszu,gdzie i przydział.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To już wszystko wiadomo Felice dziekuję za info :) . Betina musiałabyś być z Małopolski aby ubiegać się o ten Żegiestów.Pozdrawiam i życzę trafienia na fajne zwroty tym którzy sie ubiegają i sobie również. :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Wienia pisze:To już wszystko wiadomo Felice dziekuję za info :) . Betina musiałabyś być z Małopolski aby ubiegać się o ten Żegiestów.Pozdrawiam i życzę trafienia na fajne zwroty tym którzy sie ubiegają i sobie również. :kwiat:
Przecież ja nawet nie miałam zamiaru ubiegać się o ten zwrot :) pytałam z ciekawości bo chciałam sobie po prostu ośrodek zobaczyć. Wiem,że zwroty są w gestii funduszu w którym składało się wniosek.Pozdrawiam. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oni podają jaki ośrodek jeżeli jesteśmy zainteresowani tym zwotem,a ja od razu podziękowałam ,że nie jestem zainteresowana.Ja chcę nad morze :!:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Inne fundusze też mogą mieć tam umowy,sami wiecie z jak wielu się trafiają gdy się już jest na miejscu dosłownie z całej Polski a ten Żegietów skromny ale ładnie położony budynki na skarpach ładnie to wygląda -urokliwie :) Ja bym brał wiadomo tym bardziej, że mnie tam jeszcze nie było :)
ps też chce nad morze ale nie latem a wychodzi,że niestety dostane :P
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

milenista pisze:Inne fundusze też mogą mieć tam umowy,sami wiecie z jak wielu się trafiają gdy się już jest na miejscu dosłownie z całej Polski a ten Żegietów skromny ale ładnie położony budynki na skarpach ładnie to wygląda -urokliwie :) Ja bym brał wiadomo tym bardziej, że mnie tam jeszcze nie było :)
ps też chce nad morze ale nie latem a wychodzi,że niestety dostane :P
Milenista zamień się ze mną. Ja chcę nad morze!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D i to latem!!!!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Żeby to się dało niestety mojego zwrotu nie dostaniesz bo ja sam będę ze zwrotu trochę to pokręcone ale tak jest :).Wiem ale ja naprawdę wolę zimno ,właśnie wróciłem ze spaceru z psem cały zlany potem aż boje się co będzie jak będzie jeszcze bardziej ciepło ?
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: beatricz »

Witam. Ponieważ ostatnio również jestem zainteresowana zwrotami, ( 2 zwroty) codziennie dzwonie do NFZ śląskiego. Niestety tylko pojedyncze się zdarzają i tylko południe Polski a o morzu można tylko pomarzyć.
Ostatnio miła pani poinformowała mnie że zwroty trafiają na giełdę ogólno- polską i są dostępne ze wszystkich NFZ. Natomiast dzwonić można tylko do swojego oddziału.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

beatricz pisze:Witam. Ponieważ ostatnio również jestem zainteresowana zwrotami, ( 2 zwroty) codziennie dzwonie do NFZ śląskiego. Niestety tylko pojedyncze się zdarzają i tylko południe Polski a o morzu można tylko pomarzyć.
Ostatnio miła pani poinformowała mnie że zwroty trafiają na giełdę ogólno- polską i są dostępne ze wszystkich NFZ. Natomiast dzwonić można tylko do swojego oddziału.
Po jakim czasie starasz się o zwroty?
ODPOWIEDZ