Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Betino.. u nas troszkę inaczej jak w innych województwach. moje skierowanie do NFZ uzupełnia i wysyła lekarz pierwszego kontaktu. To zdarza się ,że to on przedłuży wysyłanie i cała procedura też się opóźnia niestety
Także czekam cierpliwie, ale do skrzynki częściej zaglądam niż zwykle
Ja też czekam na listonosza i kopertę z NFZ tylko mam wrażenie ,że jakoś czas wolniej płynie ale odpowiedzi na pewno się doczekamy do końca maja. Pozdrawiam.
Heh. Dodzwoniłam się dzisiaj do śląskiego oddziału NFZ co uważam za sukces i dowiedziałam się,że mój wniosek nadal czeka do rozpatrzenia przez balneologa a czas oczekiwania wydłuża się czasami do 60 dni....szok
Dzisiaj zadzwonilam do NFZ i dowiedzialam się, że list dzisiaj wyszedł. I wiem, że mame zakwalifikowano na uzdrowiskowe leczenie szpitalne ... czyli 6 mies.w kolejce. To dobra wiadomość
Bogutka
Witam. cieszę się że macie jakieś namiary na Wasze sprawy uzdrowiskowe niestety u mnie jeśli chodzi o odpowiedź z NFZ -nie ma odzewu.
Cierpliwości trzeba się całe życie uczyć. to czeeeeeeekam i już
Bogutka5 pisze:Dzisiaj zadzwonilam do NFZ i dowiedzialam się, że list dzisiaj wyszedł. I wiem, że mame zakwalifikowano na uzdrowiskowe leczenie szpitalne ... czyli 6 mies.w kolejce. To dobra wiadomość
Bogutka
VVENUS pisze:Witam. cieszę się że macie jakieś namiary na Wasze sprawy uzdrowiskowe niestety u mnie jeśli chodzi o odpowiedź z NFZ -nie ma odzewu.
Cierpliwości trzeba się całe życie uczyć. to czeeeeeeekam i już
Oddaj mi trochę Twojej cierpliwości hi hi...u mnie brak odzewu z NFZ i pozostaje czekać...oby nie w nieskończoność