Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja bylem na zasiłku rehabilitacyjnym jak taka sytuacja u nie zaistniała . Dostałem termin wyjazdu który mi absolutnie nie pasował . Kazano mi napisać podanie do głównego lekarza oddziału . Po tygodniu dostałem odpowiedź ze zgodą , a po następnym tygodniu nowe skierowanie w innym terminie i w ciekawsze miejsce
Taka jak pisała Anka dzisiaj patrze w przeglądarkę i skierowanie do realizacji.Miejsc Agat-Jelenia Góra termin czysto letni czyli lipiec. Wychodzi na to, że maj w Pustkowie z ZUS`u a lipiec w Jeleniej Gorze z NFZ