Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oczywiście Turnus z ZUS-u trwa 24 dni, cały koszt pobytu pokrywa ZUS, ponadto są zwracane koszty przejazdu. Pobyt w ramach zwolnienia lekarskiego lub do wyboru zwolnienie lekarskie+urlop albo tylko urlop.
Sylwio nie prawda. Są ośrodki, w których są pacjenci z NFZ i ZUS np. Dom Zdrojowy w Cieplicach, Równica w Ustroniu, Wielka Pieniawa w Polanicy czy też Jan Kazimierz w Dusznikach.
Dzięki selene byłam juz w sanatorium z ZUSu i było fantastycznie ...warunki znakomite na wysokim poziomie aż mnie zdziwko chapło hahha
Dlatego moje pytanie bo teraz pojadę z NFZ
W sanatoriach z ZUS jest większa dyscyplina sanatoryjna/ bo przeciez sanatorium z zus to prewencja rentowa czyli ma uzdrowic delikwenta/jest więcej zabiegów , wiecej dni pobytowych i młodsi ludzie .Jak obserwuje ostatnio to do sanatoriów z NFZ raczej przyjezdzają już ludzie ,którzy skończyli swoja kariere zawodową.
Napewno sie trafi jakas bratnia dusza,ja też jestem jeszcze w trakcie pracy a mam z 15 lat więcej niz Ty.Napisałam tak, poniewaz obserwuje taka prawidłowość że młodsi ludzie boja się o prace