Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
agatasss,papiery skladalemw lutym,a poprzednim razem,papiery slozylem pierwszego lipca,a juz czwartego sierpnia mialem oferte wyjazdu,ale z przyczyn roznych odmawialem cztery oferty i w maju w zeszlym roku pojechalem do Szklarskiej,tak,ze teraz mija mi rok od pobytu,az rok
Witaj darek1, ja w tym samym czasie byłam ale po przeciwległej stronie Polski czyli w Świnoujściu. Ty chodziłeś po górach a ja wylegiwałam się na plaży Najbardziej udany pobyt i towarzycho Wczoraj dostałam smutną wiadomość, przydział /miało być nad morze a dali mi Rabkę. Jestem zrozpaczona Zaraz jadę do lekarza po zaświadczeni i do nfz-u odkręcać. Nie wiem tylko czy mi się uda, chociaż mam nadzieję, bo do Rabki nie pojadę bawić dzieci
Bylem w Rabce 3dni,tez jest piekna,jest gdzie pospacerowac,bo przepiekny deptak ma pewnie ze 3 km.A i potanczyc tez jest gdzie ,a duzo dzieci jest tam z opiekunami
Trzy dni to można przeboleć ale 3 tygodnie, no nie wiem W Rabce byłam tylko przejazdem za czasów młodzieńczych. Koleżanka stwierdziła, że się tam zanudzę i odradza mi wyjazd
niewiem 6basia6 kiedy to bylo w czasach mlodzienczych,pewnie z piec lat temu ,ale uwiez,ze duzo zmienilo sie na lepsze,ja nienamawiam,ale sama wiesz,ze nie miejsce(co tez wazne),ale towazystwo robi wszystko