Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Chmurka07 »

Wienia pisze:Niestety nie ma tego co mnie interesuje :( ,było dużo zwrotów miedzy innymi Ciechocinek,Krynica,Ladek,Muszyna,Swoszowice.Czekam dalej
wiem,że bedzie ciężko bo czas prawie letni,zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.
Faktycznie sporo ich jest, ale ciagle brakuje Ci tego jednego :lol: :lol: :lol: Powodzenia i cierpliwości , napewno dostaniesz :D
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Oby Aniu,bo numerki spadają" na łeb na szyję" i wczesniej pojawi się w przeglądarce przydział- już mam numer 5600.Również pozdrawiam. :kwiat:
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2016 23:43
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: nika50 »

Wienia pisze:Niestety nie ma tego co mnie interesuje :( ,było dużo zwrotów miedzy innymi Ciechocinek,Krynica,Ladek,Muszyna,Swoszowice.Czekam dalej
wiem,że bedzie ciężko bo czas prawie letni,zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.
"Wienia"
Kobieto jesteś Niesamowita :serce:
muszę pobrać lekcje od Ciebie,
jak to się dodzwonić do NFZ 2xrazy dziennie ,
i taki wybór zwrotów ;)
A może jutro będzie Twój dzień - czego życzę :kwiat:
za wytrwałość :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Ja też zazdroszczę,że się dodzwaniasz aż 2 razy dziennie. U mnie problem by się choć raz dodzwonić a zapytać o cokolwiek....masakra takie niecierpliwe i nieżyczliwe panie w NFZ wręcz się irytują jak spytałam o mój wniosek bo gdzieś wsiąkł heh :|
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wienia... :D :kwiat: :kwiat: :kwiat: powodzenia jutro bo to może być Twój dzień czego Ci życzę :kwiat: :kwiat: :kwiat:
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2016 23:43
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: nika50 »

Betina71 pisze:Ja też zazdroszczę,że się dodzwaniasz aż 2 razy dziennie. U mnie problem by się choć raz dodzwonić a zapytać o cokolwiek....masakra takie niecierpliwe i nieżyczliwe panie w NFZ wręcz się irytują jak spytałam o mój wniosek bo gdzieś wsiąkł heh :|
Witaj "Betina71"
Masz rację ,
jest dokładnie tak jak piszesz ale My nie mamy na to żadnego wpływu zostaje nam tylko "irytacja"
A "Wienia ", 2xrazy dziennie
jest Niesamowita
muszę lekcje pobrać od Kuracjuszki :kwiat:
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Panie w NFZ czują się jak tzw.księżne udzielne :o i pracują tam chyba za karę.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Dziewczyny dziekuję bardzo za wsparcie. :DJa nie mogę narzekać na panie w funduszu bardzo uprzejme nie odczułam jakiejś niechęci.Może to po częsci dlatego,że
rozmowy są nagrywane i przed rozmową jest o tym informacja ,że w trosce o najwyższe dobro klienta.To nie jest tak ,że za pierwszym razem się dodzwaniam ,kilka telefonów wykonuję ,ąle do skutku.Nawet nie myślę o rachunku.Pozdrawiam i dobrej nocki i mam nadzieję do dobrego jutra :kwiat:
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Sądzę, że na pewno dlatego bo rozmowy są nagrywane. U nas w lubelskim nie ma takiej informacji przed rozmową ;)
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

maria123 pisze:Sądzę, że na pewno dlatego bo rozmowy są nagrywane. U nas w lubelskim nie ma takiej informacji przed rozmową ;)
Jestem za wprowadzeniem nagrywania rozmów telefonicznych i w gabinecie gdzie panie przyjmują interesantów tzn nas kuracjuszy,może wtedy byłyby miłe i uprzejme,a nie:
Betina71 pisze:Panie w NFZ czują się jak tzw.księżne udzielne :o i pracują tam chyba za karę.
ODPOWIEDZ