Faktycznie sporo ich jest, ale ciagle brakuje Ci tego jednegoWienia pisze:Niestety nie ma tego co mnie interesuje,było dużo zwrotów miedzy innymi Ciechocinek,Krynica,Ladek,Muszyna,Swoszowice.Czekam dalej
wiem,że bedzie ciężko bo czas prawie letni,zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.
Wyjazd ze zwrotów
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Wyjazd ze zwrotów
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
"Wienia"Wienia pisze:Niestety nie ma tego co mnie interesuje,było dużo zwrotów miedzy innymi Ciechocinek,Krynica,Ladek,Muszyna,Swoszowice.Czekam dalej
wiem,że bedzie ciężko bo czas prawie letni,zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień.
Kobieto jesteś Niesamowita
muszę pobrać lekcje od Ciebie,
jak to się dodzwonić do NFZ 2xrazy dziennie ,
i taki wybór zwrotów
A może jutro będzie Twój dzień - czego życzę
za wytrwałość
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Witaj "Betina71"Betina71 pisze:Ja też zazdroszczę,że się dodzwaniasz aż 2 razy dziennie. U mnie problem by się choć raz dodzwonić a zapytać o cokolwiek....masakra takie niecierpliwe i nieżyczliwe panie w NFZ wręcz się irytują jak spytałam o mój wniosek bo gdzieś wsiąkł heh
Masz rację ,
jest dokładnie tak jak piszesz ale My nie mamy na to żadnego wpływu zostaje nam tylko "irytacja"
A "Wienia ", 2xrazy dziennie
jest Niesamowita
muszę lekcje pobrać od Kuracjuszki
Pozdrawiam
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
rozmowy są nagrywane i przed rozmową jest o tym informacja ,że w trosce o najwyższe dobro klienta.To nie jest tak ,że za pierwszym razem się dodzwaniam ,kilka telefonów wykonuję ,ąle do skutku.Nawet nie myślę o rachunku.Pozdrawiam i dobrej nocki i mam nadzieję do dobrego jutra
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
Jestem za wprowadzeniem nagrywania rozmów telefonicznych i w gabinecie gdzie panie przyjmują interesantów tzn nas kuracjuszy,może wtedy byłyby miłe i uprzejme,a nie:maria123 pisze:Sądzę, że na pewno dlatego bo rozmowy są nagrywane. U nas w lubelskim nie ma takiej informacji przed rozmową
Betina71 pisze:Panie w NFZ czują się jak tzw.księżne udzielnei pracują tam chyba za karę.