Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak samo pomyślałam tylko to nie działa po stronie petenta np.w urzędach....bo kto nam na to pozwoli,na jakiekolwiek opóznienia bo weekend,bo wrażenia bo jeszcze coś tam po drodze. Nie ma dla nas usprawiedliwienia w US czy ZUS termin to termin i tyle w temacie.
czasokres na zlozenie wniosku i czas oczekiwania NFZ same sobie ustalaja , ogolna informacja z centrali w Warszawie - nie wolno wyjechac wczesniej jak po 18 m-cach ,nie ma slowa o jakimkolwiek termine na skladanie lub czas oczekiwania, wiadomo duzo wnioskow dluzej czekamy . pozdrawiam
Haniu szczęścia życzę w polowaniu ,u nas zwrotów górskich sporo , ja czekam na przeciwny kierunek jak widać z marnym skutkiem...też od poniedziałku wydzwaniam.
Dzisjaj ze zwrotów Busko,Rabka Swoszowice- dla mnie za blisko potrzebuję zmiany klimatu. Byłam i jestem grzeczna przez ostatnie dwa lata niech to fundusz weźmie pod uwagę