Sanatorium Energetyk Krynica Zdrój od 26.04.2013r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Sanatorium Energetyk Krynica Zdrój od 26.04.2013r.

Post autor: danka »

Wyjeżdżam do sanatorium w powyższym terminie.Bardzo proszę o recenzję na temat tego sanatorium.
ciawa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 20:54

Re: Sanatorium Energetyk Krynica Zdrój od 26.04.2013r.

Post autor: ciawa »

tragedia masakra komuna
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam! Czy to możliwe,że nikt w tym pięknym terminie nie jedzie do Krynicy?A może jednak.Razem zawsze razniej.Cieplutko pozdrawiam.
Bywalec
Na forum od: 19 kwie 2013 09:27

Post autor: Bywalec »

Nie wiem kiedy Pani była w Energetyku, ale wpis Pani jest właśnie chyba z czasów komuny. Energetyk od kilku lat jest modernizowany i oceniany jest bardzo pozytywnie .W rankingu na jakość wyżywienia z całą pewnością zająłby pierwsze miejsce na całe województwo (przypomne,ze najbardziej zasobne w sanatoria).Poza tym: atmosfera i indywidualne podejscie- co wydaje mi się najwazniejszą rzeczą ponieważ " komuna tkwi w umysle".zazwyczaj.
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo dziękuję za słowa otuchy.Za kilka dni wyjazd,a ja cały czas mam mieszane uczucia.
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2012 21:22

Post autor: topo »

Ja byłem w Energetyku kilka miesięcy temu. Jest całkiem ok.
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Topo! Mam pytanko-czy osoby z NFZ otrzymują pokój po remoncie/tzn.nowe mebelki i wyremontowana łazienka/?Na którym piętrze proponujesz zamieszkać oraz z której strony/ponoć budynek mieści się przy ruchliwej ulicy/.Bardzo liczę na Twoją podpowiedż i z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Topo!Bardzo liczyłam na Twoją podpowiedż,a tu nic, cisza.Wyjazd tuż,tuż - może coś napiszesz.Pozdrawiam cieplutko.
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2012 21:22

Post autor: topo »

To nieprawda, że budynek jest przy ruchliwej ulicy. Samochody kuracjuszom w ogóle nie przeszkadzają. Jest czynna winda więc na jakim piętrze zamieszkasz nie ma znaczenia. Ja brykałem po schodach. Proponuję jednak 2gie piętro. Wszędzie są balkony ale z podwórkiem kłopot. Jest trochę pokoi po remoncie jednak te przed remontem nie są złe. Najlepszy widok no i najwięcej słońca jest chyba od strony zach. tj. po przeciwnej stronie głównego wejścia. Jedynki nie wyrwiesz ale dwójek jest bez liku. Tak w ogóle to jest fajnie no ale to Ty musisz nad tym pracować.
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam!Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedż.Trochę mnie uspokoiłeś.Jednak co do ostatniego zdania,to nie wiem o co chodzi. Myślę,że sobie poradzę.Jeszcze raz serdecznie dziękuję i życzę miłego popołudnia.
ODPOWIEDZ