Pustkowo 25 lipiec 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Danae
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 10:45
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Pustkowo 25 lipiec 2016

Post autor: Danae »

Kochani, czy oprócz nas trzech nikt nie wybiera się do Pustkowa we wskazanym terminie? :roll:
Wioleta35
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2016 19:04
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Wioleta35 »

Witajcie :D trzeba faktycznie uruchomic nasz watek :D ciszzzza...dzien po dniu pedzi jak szalony :roll: czy ktos oprocz nas trzech babeczek jeszcze jedzie?! Pozdrowionka :D
Danae
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

o naszym turnusie CICHO.... :lol: :lol: :lol: To pewnie będzie jakiś SPECJALNY turnus !!! Dla wybrańców :D :D :D Nasza trójka to tam przez przypadek ;) :roll:
Grupa z 11 maja tak się zintegrowała i nie odzywa się, bo może w trybie specjalnym zakończyli już turnus :lol: :lol: :lol: :lol:
Wioleta35
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:D wesolo mi.... robie mloda kapustke.. na obiadek.. :) :D :D
Wioleta35
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Serdeczcznosci w ten kolejny upalny dzionek:-) popijam kawusie i myle ze nadszedl czas na wznowienie watku. :D kto wybiera sie do pustkowa ? 8-) piszcie..... i pozdrawiam. :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Pustkowo jak fatum poprzedni czy jeszcze obecny turnus zamilkli jak by polegli ciekawe jak będzie tutaj :)
Danae
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

milenista pisze:Pustkowo jak fatum poprzedni czy jeszcze obecny turnus zamilkli jak by polegli ciekawe jak będzie tutaj :)
Coś w tym jest?! Ogólnie cisza?! Od kuracjusza z 11 maja otrzymałam krótką, bez wyjaśnień informację, abym jeśli mogę zmieniła sanatorium :shock: Ciekawe co to ma oznaczać :!: :?:
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2013 08:51
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Piniu »

Wróciłem... ale na relację poczekajcie 1 do 2 dni aż pozbieram ;) :lol: Się do k...y ;) :lol: .
Na wstępie tylko kilka słów. Zawsze się znajdą jacyś malkontenci którym nie pasuje to co dla innych nie ma wielkiego znaczenia. Tylko nie wiem dlaczego zarażają swoją niechęcią innych. Jak dla mnie sanatorium jak wiele innych. A za atmosferę to już my w nim odpowiadamy. Pozdro i do środy. :P :D :lol:
Danae
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Piniu pisze:Wróciłem... ale na relację poczekajcie 1 do 2 dni aż pozbieram ;) :lol: Się do k...y ;) :lol: .
Na wstępie tylko kilka słów. Zawsze się znajdą jacyś malkontenci którym nie pasuje to co dla innych nie ma wielkiego znaczenia. Tylko nie wiem dlaczego zarażają swoją niechęcią innych. Jak dla mnie sanatorium jak wiele innych. A za atmosferę to już my w nim odpowiadamy. Pozdro i do środy. :P :D :lol:
dzięki za odzew;) trochę nas uspokoiłeś :!: :?: czekamy ;)
Wioleta35
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hejka:-) to czekamy do srody na opinie.. ale pogode to mieli super 8-) pewnie opaleni.. 8-) piszcie kochani:-) pozdro.... :D :kwiat:
ODPOWIEDZ