Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w nowym tygodniu
Dzisiaj ze zwrotów Szczawno,Wysowa, Busko.Kudowa. Wyjazdy terminy krótkie- ten tydzień.
Następne podejscie w godzinacch popołudniowych uff.
Witam wszystkich z Mazowsza. Mam pytanie czy komuś udało się dodzwonić o zwroty przez ostatnie 10 dni w wyznaczonych godzinach.
Mimo mojego uporu w dzwonieniu telefony albo są zajęte albo nikt nie odpowiada.
Proszę podzielcie się swoimi "wiadomościami" na ten temat. Czy tylko w mazowieckim nie jest mozliwe dodzwonienie się czy też nie ma zwrotów czy panie zmęczone są udzielaniem informacji.
Jeśli wiecie dokąd były zwroty lub jak się do NFZ dodzwonić podzielcie się tymi "skarbami".
Pozdrowienia dla wytrwałych i szczęśliwców.
ata 62 na Śląsku jest to samo.
Tak jest od wielu lat,albo zajęte ,albo nikt nie odbiera.Chociaż? są szczęśliwcy którzy wydzwonili zwrot.
Ja zacznę dzwonić za 10 dni -ze względu na urlop,ktorego w tym roku inaczej nie dostanę.Wszystko jedno gdzie pojadę byle załapać się w czasie urlopu.
Wiem, że to nie na twoją odpowiedź ale u nas w Wielkopolsce przez trzy dni wykonałem chyba z kilkaset telefonów, sygnał zajętości był owszem bo wiadomo tłumy dzwonią ale przykre było to ,że nawet jak mi się udało dodzwonić nawet z kilkanaście razy nikt nie odbierał tych telefonów po prostu rozłączało po czasie i tak w koło..
Stokrotka w jednym czasie pisaliśmy podobne sytuacje .
Jak nie wydzwonię zwrotu w dogodnym terminie do końca lipca ,będę musiała zrezygnować z wyjazdu ,choć czekałam 4 lata w kolejce od powrotu z sanatorium.Wolałabym jechać we wrześniu czy październiku niż latem.Ale sytuacja w pracy
stokrotka pisze:Jak nie wydzwonię zwrotu w dogodnym terminie do końca lipca ,będę musiała zrezygnować z wyjazdu ,choć czekałam 4 lata w kolejce od powrotu z sanatorium.Wolałabym jechać we wrześniu czy październiku niż latem.Ale sytuacja w pracy
Ja to rozumiem i bardzo współczuję. Też mam zawsze stres co do terminu wyjazdu ... bo praca.
Bogutka
Stokrotka 4 lata ? to Ty powinnaś jechać x2 do sanatorium słowo daje .Mimo,że czekam połowę twojego terminu a w życiu słabo mi się finansowo wiedzie zbieram na wyjazd prywatny bo inaczej jak człowiek sam o siebie nie zadba to kto?
Sprawdzałam Wielkopolski NFZ o godz 11 i obecnie więc są 2 zwroty
jaki profil to nie wiem bo tylko z przeglądarki
Numerki przybyły może ktoś z naszego funduszu zadzwonić
o zwroty jeśli się uda dodzwonić prubować nie zaszkodzi
Może informacja, będzie komuś przydatna pozdrawiam