Zamienię pobyt w sanatorium

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
anzuga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 cze 2016 14:45

Zamienię pobyt w sanatorium

Post autor: anzuga »

Zamienię pobyt ZESPÓŁ SANATORYJNO-SZPITALNY "KUJAWIAK" INOWROCŁAW, ALEJA HENRYKA SIENKIEWICZA 50 w dniach od 24,08,2016r do 14.09.2016r na wcześniejszy lub w okresie wrzesień październik. Kontakt pod tel.505-038-011
Ostatnio zmieniony 08 cze 2016 21:08 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: piszemy "sanatorium"
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Re: Zamienię pobyt w senatorium

Post autor: +alicja+ »

anzuga pisze:Zamienię pobyt ZESPÓŁ SANATORYJNO-SZPITALNY "KUJAWIAK" INOWROCŁAW, ALEJA HENRYKA SIENKIEWICZA 50 w dniach od 24,08,2016r do 14.09.2016r na wcześniejszy lub w okresie wrzesień październik. Kontakt pod tel.505-038-011

:shock: zamieniac mozna :?:
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Po pierwsze..sanatorium, a nie senatorium,
Po drugie..tylko NFZ, , który przydziela skierowanie, , może nim dysponować. Pacjent tylko może pojechać albo zwrócić.
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: hala5102 »

A tak można? :?: Pytałam kiedyś w moim oddziale NFZ. Pani powiedziała mi, że nie ma takiej opcji, cyt:"O! Proszę pani! To by dopiero był bałagan jakby tak sobie pacjenci chcieli dokonywać takich zamian! Niestety tak nie można!". Przeprosiłam i podziękowałam za informację i...zawiedziona odłożyłam słuchawkę :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zdecydowanie nie można ,autor/ka jak widać brak stażu sanatoryjnego dlatego miała taką jednie nadzieję ,kiedyś też chciałem przesunąć o dwa tygodnie w rzeczywistości kolejny wyjazd był za dwa miesiące bo o tyle mogli to zrobić w przypadku jeśli takie przesunięcie jest uzasadnione
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

A szkoda , ze nie mozna :( jesli to ten sam oddział NFZ , co by komu przeszkadzało zamienić skierowania :?: jeśli byłoby to zgodne z profilem itp . jaki problem ?
forumowicz

Dobrze piszesz Gienia , a Ty Milenista skad wiesz , ze autorka nie posiada stazu sanatoryjnego :?: :roll:
Awatar użytkownika
ania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 09:29

Post autor: ania »

Kuracjuszkaasia!
Gienia pisze spuer, a Milenista jeszcze bardziej :lol: ;) Wszak ma wpisane : staż sanatoryjny "0". To jakby oznaczało,że nie była ani razu w sanatorium :roll: :kwiat: . Ot i taka prosta dedukcja i filozofia :) Pozdrawiam
forumowicz

Ania dokładnie jak piszesz ,dzięki
forumowicz

Milenista faktycznie nieźle pisze , a to , że ktoś ma w avku staz sanatyryjny ... 0.... nie oznacza , że faktycznie taki ma ;)
ODPOWIEDZ