Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zamienię pobyt ZESPÓŁ SANATORYJNO-SZPITALNY "KUJAWIAK" INOWROCŁAW, ALEJA HENRYKA SIENKIEWICZA 50 w dniach od 24,08,2016r do 14.09.2016r na wcześniejszy lub w okresie wrzesień październik. Kontakt pod tel.505-038-011
Ostatnio zmieniony 08 cze 2016 21:08 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:piszemy "sanatorium"
anzuga pisze:Zamienię pobyt ZESPÓŁ SANATORYJNO-SZPITALNY "KUJAWIAK" INOWROCŁAW, ALEJA HENRYKA SIENKIEWICZA 50 w dniach od 24,08,2016r do 14.09.2016r na wcześniejszy lub w okresie wrzesień październik. Kontakt pod tel.505-038-011
Po pierwsze..sanatorium, a nie senatorium,
Po drugie..tylko NFZ, , który przydziela skierowanie, , może nim dysponować. Pacjent tylko może pojechać albo zwrócić.
A tak można? Pytałam kiedyś w moim oddziale NFZ. Pani powiedziała mi, że nie ma takiej opcji, cyt:"O! Proszę pani! To by dopiero był bałagan jakby tak sobie pacjenci chcieli dokonywać takich zamian! Niestety tak nie można!". Przeprosiłam i podziękowałam za informację i...zawiedziona odłożyłam słuchawkę
Zdecydowanie nie można ,autor/ka jak widać brak stażu sanatoryjnego dlatego miała taką jednie nadzieję ,kiedyś też chciałem przesunąć o dwa tygodnie w rzeczywistości kolejny wyjazd był za dwa miesiące bo o tyle mogli to zrobić w przypadku jeśli takie przesunięcie jest uzasadnione
A szkoda , ze nie mozna jesli to ten sam oddział NFZ , co by komu przeszkadzało zamienić skierowania jeśli byłoby to zgodne z profilem itp . jaki problem ?
Kuracjuszkaasia!
Gienia pisze spuer, a Milenista jeszcze bardziej Wszak ma wpisane : staż sanatoryjny "0". To jakby oznaczało,że nie była ani razu w sanatorium . Ot i taka prosta dedukcja i filozofia Pozdrawiam