kolejka do sanatorium 2013 rok
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
-
grazia
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 sty 2011 10:50
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 10
ciepłe kurtki czy ryzykujemy ?. Pozdrawiam,pozdrawiam i życzę jak zwykle wspaniałych skierowań we wspaniałych terminach !!!!
-
forumowicz
Radzę wziąć coś ciepłego, ponieważ Kołobrzeg jest najzimniejszym miastem nad Bałtykiem. Temperatura jest tam zazwyczaj niższa niż w pozostałych częściach nadbałtyckich. Byłam tam o tej porze dwa lata temu. Poza tym Kołobrzeg jest super, na pewno zabraknie ci tych 3 tygodni aby wszystko poznaćania63 pisze:Witam pięknie ,a ja tutaj tylko na chwilę bo zaraz biegnę kupić bilecik na piątkowy wyjazd ale przyznam ,że brakuje mi tego dreszczyku codziennego wyczekiwania o ile to numerków mam mniej.tylko martwi mnie pogoda ,czy przyszli kuracjusze wyjeżdżający do Kołobrzegu zauważyli,ze szykuje się nam przynajmniej pierwszy tydzień delikatnie powyżej zera i co bierzemy
ciepłe kurtki czy ryzykujemy ?. Pozdrawiam,pozdrawiam i życzę jak zwykle wspaniałych skierowań we wspaniałych terminach !!!!
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Przecieram oczy ze zdumienia....... w mazowieckim przez niespełna godzinkę spadło 110 numerków
Oby ten trend utrzymał się do momentu kiedy mój numer dobije 1000.....
-
anka23_07swkrzyskie

- Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
- Staż sanatoryjny: 0
dziwię się tylko, że w załeżności chyba od lekarza raz jestem kwalifikowana na Neurologię a innym razem na Reumatologię przy takich samych schorzeniach (kręgosłup) pozdrawiam
- mamylka

- Na forum od: 03 lut 2013 16:53
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
Ja byłam w Arce w lutym. Posiłki są podawane do stołu, ale są dobre i urozmaicone.[/quote]emi13214 pisze:Bardzo dziękuję - mogłabyś spytać znajomej czy jest szwedzki stół ? - bo w 2010 r. było normalnie jak na stołówce, jedzenie takie sobie.
Dzięki, oznacza to, że nic się nie zmieniło.
-
grazia

- Na forum od: 18 sty 2011 10:50
- Staż sanatoryjny: 10
-
kramarek
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 mar 2013 21:55
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 4
jesteśmy z tego samego nfz ja wniosek skladałem w lipcu 2012 mój numer na dziś to 5538 pozdrawiamBozena2 pisze:witam. ja sprawdzałam od jakiego czasu numery swatowej. skierowanie dostała przy numerze 1300 (Kołobrzeg-czerwiec). Jestem z podkarpackiego NFZ. Ja czekam od listopada 2012 i dziś mam numer 7500, zaczynałam z numerem 15570, więc już jestem po połowie. myślę że wyjadę jesienią.
dziwię się tylko, że w załeżności chyba od lekarza raz jestem kwalifikowana na Neurologię a innym razem na Reumatologię przy takich samych schorzeniach (kręgosłup) pozdrawiam