kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: stokrotka »

Hej dziewczyny ! Z tymi nr to różnie bywa.Ja dostałam skierowanie już przy nr 9 tys.a moja znajoma dopiero przy 3 tys.Dodam ze obie jesteśmy z tego samego NFZ-śląskiego.Tylko że nie miałyśmy tego samego profilu leczenia.Obie byłyśmy po weryfikacji czyli ponad 18 miesięcy.Ja przy nr 9000 czekałam na wyjazd 1,5 miesiąca -ona ma do wyjazdu ponad 4 miesiące.Po tym wszystkim zwątpiłam i na tzw.liczenie kiedy złożyć wniosek by wypadło latem nie mam pomysłu.Pozdrawiam !
grazia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2011 10:50
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: grazia »

i juz zaczol sie nowy tydzien znow bedziemy czekac czy numerki rosna czy spadaja zycze wszystkim forumowiczom milego tygodnia :kwiat:
ania63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 20:26

Post autor: ania63 »

Witam pięknie ,a ja tutaj tylko na chwilę bo zaraz biegnę kupić bilecik na piątkowy wyjazd ale przyznam ,że brakuje mi tego dreszczyku codziennego wyczekiwania o ile to numerków mam mniej.tylko martwi mnie pogoda ,czy przyszli kuracjusze wyjeżdżający do Kołobrzegu zauważyli,ze szykuje się nam przynajmniej pierwszy tydzień delikatnie powyżej zera i co bierzemy
ciepłe kurtki czy ryzykujemy ?. Pozdrawiam,pozdrawiam i życzę jak zwykle wspaniałych skierowań we wspaniałych terminach !!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ania63 pisze:Witam pięknie ,a ja tutaj tylko na chwilę bo zaraz biegnę kupić bilecik na piątkowy wyjazd ale przyznam ,że brakuje mi tego dreszczyku codziennego wyczekiwania o ile to numerków mam mniej.tylko martwi mnie pogoda ,czy przyszli kuracjusze wyjeżdżający do Kołobrzegu zauważyli,ze szykuje się nam przynajmniej pierwszy tydzień delikatnie powyżej zera i co bierzemy
ciepłe kurtki czy ryzykujemy ?. Pozdrawiam,pozdrawiam i życzę jak zwykle wspaniałych skierowań we wspaniałych terminach !!!!
Radzę wziąć coś ciepłego, ponieważ Kołobrzeg jest najzimniejszym miastem nad Bałtykiem. Temperatura jest tam zazwyczaj niższa niż w pozostałych częściach nadbałtyckich. Byłam tam o tej porze dwa lata temu. Poza tym Kołobrzeg jest super, na pewno zabraknie ci tych 3 tygodni aby wszystko poznać :) Mi si e też marzył po cichutko Kołobrzeg ponieważ miałam na skierowaniu morze a dali mi Rabkę. Czekam na listonosza i pojadę odkręcać /dostałam od lekarz zaświadczenie, że mam nadciśnienie/, liczę, że się uda a jak nie to rezygnuję :cry: Życzę szczęśliwej podróży, słonecznej pogody, super towarzystwa i udanego wypoczynku :serce: :kwiat: Pozdrów ode mnie Bałtyk :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Witam serdecznie.
Przecieram oczy ze zdumienia....... w mazowieckim przez niespełna godzinkę spadło 110 numerków :D :D :D
Oby ten trend utrzymał się do momentu kiedy mój numer dobije 1000..... :lol: :lol: :lol: Póki co mam ponad 24.... tysiące :shock:
anka23_07swkrzyskie
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: anka23_07swkrzyskie »

W świętokrzyskim jeszcze śpią.Maszyna z numerkami jeszcze nie działa moze pozniej ruszy. obecnie mam numer3375
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

witam. ja sprawdzałam od jakiego czasu numery swatowej. skierowanie dostała przy numerze 1300 (Kołobrzeg-czerwiec). Jestem z podkarpackiego NFZ. Ja czekam od listopada 2012 i dziś mam numer 7500, zaczynałam z numerem 15570, więc już jestem po połowie. myślę że wyjadę jesienią.
dziwię się tylko, że w załeżności chyba od lekarza raz jestem kwalifikowana na Neurologię a innym razem na Reumatologię przy takich samych schorzeniach (kręgosłup) pozdrawiam
Awatar użytkownika
mamylka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 16:53
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mamylka »

emi13214 pisze:Bardzo dziękuję - mogłabyś spytać znajomej czy jest szwedzki stół ? - bo w 2010 r. było normalnie jak na stołówce, jedzenie takie sobie. :kwiat:
Ja byłam w Arce w lutym. Posiłki są podawane do stołu, ale są dobre i urozmaicone.[/quote]
Dzięki, oznacza to, że nic się nie zmieniło.
grazia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2011 10:50
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: grazia »

w swietokrzyskim troche drgnelo spadlo 6 numerkow w dol ja mam 12834
kramarek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 21:55
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: kramarek »

Bozena2 pisze:witam. ja sprawdzałam od jakiego czasu numery swatowej. skierowanie dostała przy numerze 1300 (Kołobrzeg-czerwiec). Jestem z podkarpackiego NFZ. Ja czekam od listopada 2012 i dziś mam numer 7500, zaczynałam z numerem 15570, więc już jestem po połowie. myślę że wyjadę jesienią.
dziwię się tylko, że w załeżności chyba od lekarza raz jestem kwalifikowana na Neurologię a innym razem na Reumatologię przy takich samych schorzeniach (kręgosłup) pozdrawiam
jesteśmy z tego samego nfz ja wniosek skladałem w lipcu 2012 mój numer na dziś to 5538 pozdrawiam
Zablokowany