ME - Francja - 2016
-
robert52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 kwie 2016 12:49
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: ME - Francja - 2016
-
robert52
- Super Kuracjusz

Typuje 3-1 dla Szwajcarii.
- sabe50
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Rozumie są prywatne pieniądze ,które ktoś inwestuje i Zabiera kolejny raz Zabawki do swej piaskownicy
Rozumie 99 zł za prywatny TV i około 120 000 złotych za telebim w centrach miast to nie pieniądze wygórowane jednakże ZNOWU POLSAT pokazał co Może
były w Polsce Mistrzostwa siatkarzy teraz jest Piłka
GDZIE cholera jasna POPULARYZACJA SPORU
niech jeszcze Soloz czy też Zak bo juz nie kojarzę jak sie nazywa kupi sobie Olipiadę i będzie po zamiatane
Dobrze ,że choć NIEMIECKA OPCJA ta Zła pozwala ogladac WSZYSTKIE mecze ..bezpłatnie a że komentarz po niemiecku Wolę niz Naszych Szpakowskich czy Szaranowiczów
kto ma satelite polecam ARD /ZDF tam są meczyki -WSZYSTKIE za darmochę
A Kto WYGRA ??????????
chciałbym ,aby Nasi piłkarze zagrali o Swe Nowe potencjale KONTRAKTY , aby w Swej Szatni mogli wejść po Euro z podniesioną głową ,zeby wypaliły Kontrakty żeby poprawili sobie chłopaki finansowo
Byłbym usatysfakcjonowany 1/4 czy Moze Było by Super ..1/2
Najwazniejszy jest jutrzejszy mecz z Irlandią bo na Ukrainę mam bilety do Marsylii i dam z siebie Wszystko
- sabe50
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Nie rozumiem tego Twojego wpisu + a Solorza nie obrazaj - wielu osobom pomógł w Radomiu, na Ukrainie tezdarek pisze:I kolejny RAZ komercja WYGRAŁA
Rozumie są prywatne pieniądze ,które ktoś inwestuje i Zabiera kolejny raz Zabawki do swej piaskownicy
Rozumie 99 zł za prywatny TV i około 120 000 złotych za telebim w centrach miast to nie pieniądze wygórowane jednakże ZNOWU POLSAT pokazał co Może
były w Polsce Mistrzostwa siatkarzy teraz jest Piłka
GDZIE cholera jasna POPULARYZACJA SPORU
niech jeszcze Soloz czy też Zak bo juz nie kojarzę jak sie nazywa kupi sobie Olipiadę i będzie po zamiatane
Dobrze ,że choć NIEMIECKA OPCJA ta Zła pozwala ogladac WSZYSTKIE mecze ..bezpłatnie a że komentarz po niemiecku Wolę niz Naszych Szpakowskich czy Szaranowiczów
kto ma satelite polecam ARD /ZDF tam są meczyki -WSZYSTKIE za darmochę
A Kto WYGRA ??????????
chciałbym ,aby Nasi piłkarze zagrali o Swe Nowe potencjale KONTRAKTY , aby w Swej Szatni mogli wejść po Euro z podniesioną głową ,zeby wypaliły Kontrakty żeby poprawili sobie chłopaki finansowo
Byłbym usatysfakcjonowany 1/4 czy Moze Było by Super ..1/2
Najwazniejszy jest jutrzejszy mecz z Irlandią bo na Ukrainę mam bilety do Marsylii i dam z siebie Wszystko
-
robert52
- Super Kuracjusz

Ja w tych meczach obstawiam Walię i Anglię.sabe50 pisze:cześc - ja obstawiam Słowacje i Anglie + co do meczu Albania-Szwajcaria to jesze nie wiem - Albania ostatnio 'urosła'
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
A co ma wspólnego Radom z Ukrainą i tym ,że za TRANSMISJE żada 120 000 złotych a ode mnie za chęć ogladania meczow w TV 99 złotych