Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: renia54 »

Witam mam przydział na wyjazd do sanatorium w terminie od uzdrowiskowego: ODDZIAŁ UZDROWISKOWY SANATORYJNY
KRYNICA-ZDRÓJ, EBERSA 2-4 Termin leczenia: 2016-09-05 - 2016-09-26 liczba dni: 21 :D czy są osoby które też w tym czasie jadą tak jak ja ;) pozdrawiam :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

O ciekawe taka nazwa chyba się dotychczas nie przewijała przez forum zaraz sprawdzam i pozdrawiam :)
wszelkie wyszukiwania pod tym tytułem dotyczą" Sanatorium nad Kryniczanką" to trafnie wyszukuje ?
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Witam w pochmurny poranek :lol: . Za tydzień o tej porze będę dojeżdżać do Dusznik... :serce: Mam nadzieję że Powita mnie słoneczko :lol: . Powoli dopada mnie "gorączka" ostatnich przygotowań , małych zakupów, stawiania "na baczność" rodzinki...... :lol: (jak dadzą sobie radę beże mnie :( :( :( ) Dobrze, niech odpoczywają od ZOŁZY :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Zołzą zapewne nie jesteś a rodzinka da sobie radę ;) wszak innego wyjścia nie mają :kwiat: . Ja za tydzień będę już powoli zapinała walizkę bo wieczorem podróż mnie czeka a rano będę na miejscu w Kamieniu Pomorskim. :serce:
Gorączkę też już lekką mam ale damy radę hi hi :lol:
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

a my za dwa tygodnie powinnismy o tej porze meldowac sie w Dusznikach w Zimowicie po nocnej podróży autem.
W domu gorączki nie ma ale w pracy i owszem. Co da się zrobić, czego nie, co moze być potrzebne jak mnie nie będzie .... och jak nie lubie telefonów do mnie potem, brrr. Od razu adrenalina i nerwy.
Bogutka
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Bogutka5 pisze:a my za dwa tygodnie powinnismy o tej porze meldowac sie w Dusznikach w Zimowicie po nocnej podróży autem.
W domu gorączki nie ma ale w pracy i owszem. Co da się zrobić, czego nie, co moze być potrzebne jak mnie nie będzie .... och jak nie lubie telefonów do mnie potem, brrr. Od razu adrenalina i nerwy.
Bogutka
Jeśli jest możliwość to wyłącz telefon :lol: ;) bo masz wypoczywać i kurować się a w tym czasie w pracy niestety muszą sobie poradzić sami wszak nie ma ludzi niezastąpionych. ;)
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Betina71 pisze:
Bogutka5 pisze:a my za dwa tygodnie powinniśmy o tej porze meldowac sie w Dusznikach w Zimowicie po nocnej podróży autem.
Bogutka
Jeśli jest możliwość to wyłącz telefon :lol: ;) bo masz wypoczywać i kurować się a w tym czasie w pracy niestety muszą sobie poradzić sami wszak nie ma ludzi niezastąpionych. ;)
Betina ... niezastapionych tak ale nie tak od ręki ... stanowiska jednoosobowe tak maja że w danym momencie "wiesz tylko Ty". Telefonu nie wyłącze i tylko liczę, że będą dzwonic wyłącznie w wielkiej potrzebie. Wszak co roku ide na urlop ale pierwszy raz w takim czasie.
Acha ... w domu tez mała gorączka bo pod nasza nieobecność jak zwykle przyjeżdżają letnicy spragnieni wakacji nad morzem .... trzeba im dom z lekka przygotować.
Bogutka
Awatar użytkownika
Marysia65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2016 20:28

Post autor: Marysia65 »

Bogutka, znam to uczucie, człowiek w domu mógł o czym zapomnieć ale w pracy nigdy,
zawsze w razie takiej możliwości starał się wyprzedzić terminy, zostawić wszystko w idealnym porządku,
wydawało się że jest niezastąpiony, wydawało się...............
do czasu gdy człowiek zawsze był na miejscu, przy telefonie itp.
a skoro dopadła kontuzja, no cóż.......................
każda sytuacja życiowa uczy, ale nie ma co narzekać jest OK w perspektywie Jarosławiec, potem Krynica.
Pozdrawiam miłego pakowania Marysia
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiem Marysiu .... mnie tez kiedys ktoś zastąpi jak będzie potrzeba "młodszy, lepszy model" - na razie jestem.
Miłego pobytu najpierw nad morzem potem ... och marzyła mi się Krynica ale są duszniki. Też piknie.
Bogutka
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

"młody lepszy model"????..... ależ Bogutko, młode, piękne i najlepsze modelki to właśnie MY.... BO JAK NIE MY , TO KTO :?: :lol: :lol: :lol:
Trzymajcie się dziewczyny..... :serce:
ODPOWIEDZ