Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Wieniu
Myślę,że nie powinnaś się zrażać,tylko nieustannie dzwonić.Kolega jeden raz zadzwonił i trafił na Lądek Zdrój od 22.06.
Ja wiem,że Ty chciałabyś wyjechać nad morze i tego Ci życzę z całego serca
Jeżeli oraz ktoś ma wymarzone miejsce,porę oraz ograniczony jest np.urlopem to ciężej jest dostać takowy zwrot. Nadzieję i cierpliwość mieć trzeba jednak i nie poddawać się w dążeniu do celu. Pozdrawiam dzwoniących i powodzenia życzę
Anna-K pisze:Witaj Wieniu
Myślę,że nie powinnaś się zrażać,tylko nieustannie dzwonić.Kolega jeden raz zadzwonił i trafił na Lądek Zdrój od 22.06.
Ja wiem,że Ty chciałabyś wyjechać nad morze i tego Ci życzę z całego serca
Aniu dziękuję za miłe słowa to bardzo dobrze mi robi na serduszku,że mam takie wsparcie od forumowiczów Wszystkim baaardzo dziękuję
Jestem dzisiaj po pierwszej rozmowie- nie ma ani jednego zwrociku w naszym funduszu mam dzwonić po 14 więc do popołudnia może coś bedzie...
Wienia w takim miejscu i towarzystwie , kawka soczki obowiązkowe
Towarzystwo zastanawiające do dołączenia
Wczasowo będę nad morzem , tylko trochę dalej Ustrone Morskie
Dzwonić o zwroty może się uda, ja jeszcze odczekuje karencje po kuracji
Dzwonić o zwroty nie mogę pozdrawiam