Planuję wyjazd do sanatorium prywatnie

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
SzalonyWojtek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2012 14:00
Oddział NFZ: Dolnośląski

Re: Planuję wyjazd do sanatorium prywatnie

Post autor: SzalonyWojtek »

Dziewczyny tez bym sie gdzies wybral w okolicy koniec sierpnia -poczatek wrzesnia, moze wlasnie Ladek Zdroj?
wkoncu od siebie mam nei daleko-Wroclaw
Pozdr
Szalony W.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Aja wybrałam Krynicę Zdrój, zawsze tam chciałam pojechać, a z przydziałów nigdy nie dostałam.....tak więc w sierpniu witam się z Krynicą, pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

Gratuluję byłem tam dwa razy po 21 dni jestem urzeczony Krynicą jako miejscowością zabiegi to inny temat . W tym roku też chciałem Krynicę ale los chciał inaczej jadę do Polańczyka . Wobec tego wszystkiego dobrego miłego pobytu , wycieczek pieszych po Krynicy i okolicach .. Tam po prostu jest gdzie chodzić i wciąż jest mało ciągle nowe miejsca odkrywasz i zawsze coś innego , coś ciekawego i widoki inne za każdym razem w pobliżu Tylicz górami to chyba z godzinkę może mniej . Jaworzyna też pieszo polecam jeśli tylko sił starcza :) Miło pobytu 2 razy nie odkryłem jeszcze wielu miejsc . Jeśli ktoś lubi oglądać cmentarze jak ja polecam ten Krynicki położony na wzgórzu malutki stary ale odwiedzany przez ludzi . Mnóstwo budynków sanatoryjnych i wszędzie grają no prawie . Eh może następnym razem będę miał więcej szczęścia i trafię tam .Pozdrawiam serdecznie :) :)
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

asiulek pisze:Aja wybrałam Krynicę Zdrój, zawsze tam chciałam pojechać, a z przydziałów nigdy nie dostałam.....tak więc w sierpniu witam się z Krynicą, pozdrawiam :kwiat:
Krynica Zdrój wspaniale a można wiedzieć jaki obiekt ? :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sergio, będę w Kaprysie, miałam być w Pensjonacie Soplicowo....ale tam już nie było jedynek....mam nadzieję, że dobrze wybrałam :) pozdrawiam :kwiat:
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

Nie wytrzymałam presji czekania na skierowanie i jadę się odstresować do Nałęczowa. :D Do Rolnika - wszystkie zabiegi na miejscu i własny basen mają. Byłam już tam kiedyś i miło wspominam. Spokojnie, cicho. Na odpoczynek bardzo dobre miejsce. A teraz akurat Festiwal Tańca i noc świętojańska w następny weekend więc się nie będę nudzić w wolnym czasie.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dagna pisze:Nie wytrzymałam presji czekania na skierowanie i jadę się odstresować do Nałęczowa. :D Do Rolnika - wszystkie zabiegi na miejscu i własny basen mają. Byłam już tam kiedyś i miło wspominam. Spokojnie, cicho. Na odpoczynek bardzo dobre miejsce. A teraz akurat Festiwal Tańca i noc świętojańska w następny weekend więc się nie będę nudzić w wolnym czasie.
I masz rację :D po co się stresować....miłego pobytu :D
kasia+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 cze 2014 20:14
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: kasia+ »

a ja jadę do Wagrowca, potem Inowrocław no i to co mi przypadnie z NFZ
kasia+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 cze 2014 20:14
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: kasia+ »

WITAM - może ktoś chciałby skorzystać z pobytu w Międzyzdrojach - od 29.07 do03.08.2016 -- 5 dni w Hotelu - bliziutko morze - pare kroczków. . , Aleja gwiazd,
muszę zrezygnować . 499,00 za cały pobyt.- i chętnie odstąpię to miejsce .- jak Ktoś chętny proszę pisać...
merolek77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2016 19:44
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: merolek77 »

Witaj.
Ja proponuje w zależności od możliwości finansowych dwa obiekty.
Dla osób z większymi możliwościami polecam UNITRAL w Mielnie,a
dla osób z mniejszymi Albatros Mielno.
pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ