Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj dziewczyny nie ma dla mnie pomyślnych wieści . Niestety dla mnie dziś nic znów nie było, choć dzwoniłam 4 razy. Ja z pulmonologii i może tu jest pies pogrzebany. Bo czasem w słuchawce mówią mi ''dla pani nic nie ma''. Chyba nie każdy profil się wszędzie leczy.
Atina mi nie szkodzi ta jedna jedynka więcej, bo właściwie powinny być już 3
Dzięki za wsparcie, no ale cóż.....będę próbować dalej.
Wienia jak dzwonię to też jestem myślami z Tobą czy w końcu udało Ci się. Zobaczymy która szybciej co?
Trochę sie zagadałam z gościem i dopiero teraz raport.Rano zwrotów brak,proszę po 14 dzwonić więc z duszą na ramieniu może coś będzie dzisiaj i niestety nic nie wróciło popołudniowa pocztą.Ale pani zachęca proszę jutro dzwonić .Zapytałam czy są jakies szanse czy jest sens wydzwaniać ,krótka odpowiedź-zdarzają się proszę jutro dzwonić.
Czyli jutro ciąg dalszy .Hana żeby szybciej nie ukazało się w przegladarce do realizacji.Jutro trzymajcie za nas.
Wienia pisze:Trochę sie zagadałam z gościem i dopiero teraz raport.Rano zwrotów brak,proszę po 14 dzwonić więc z duszą na ramieniu może coś będzie dzisiaj i niestety nic nie wróciło popołudniowa pocztą.Ale pani zachęca proszę jutro dzwonić .Zapytałam czy są jakies szanse czy jest sens wydzwaniać ,krótka odpowiedź-zdarzają się proszę jutro dzwonić.
Czyli jutro ciąg dalszy .Hana żeby szybciej nie ukazało się w przegladarce do realizacji.Jutro trzymajcie za nas.
No mi też tak odpowiadają. Proszę dzwonić może coś będzie, ale trudno powiedzieć.
Wienia u mnie już 4460 na liczniku i może się tak zdażyć że wcześniej się ukaże w przeglądace niż jakiś zwrot. Ale ja wciąż mam nadzieję....Nadzieja matka.......
Wienia pisze:Trochę sie zagadałam z gościem i dopiero teraz raport.Rano zwrotów brak,proszę po 14 dzwonić więc z duszą na ramieniu może coś będzie dzisiaj i niestety nic nie wróciło popołudniowa pocztą.Ale pani zachęca proszę jutro dzwonić .Zapytałam czy są jakies szanse czy jest sens wydzwaniać ,krótka odpowiedź-zdarzają się proszę jutro dzwonić.
No mi też tak odpowiadają. Proszę dzwonić może coś będzie, ale trudno powiedzieć.
Wienia u mnie już 4460 na liczniku i może się tak zdażyć że wcześniej się ukaże w przeglądace niż jakiś zwrot. Ale ja wciąż mam nadzieję....Nadzieja matka.......
Czyli jutro znowu dziewczyny dzwonicie, a my trzymamy kciuki
Dziękujemy dziewczyny za podtrzymywanie nas na duchu ,to takie miłe,że Ktoś o nas myśli i życzy dobrze.
Tak prosimy trzymajcie jutro za nas.
Hana Ty już mnie wyprzedziłaś u mnie dopiero dzisiaj w poludnie się ruszyło 4665 również z nadzieją jutro zaczynam.
Dziewczyny,macie załatwione.Będę trzymała za was od rana,wierząc,że wreszcie usłyszycie w słuchawce telefonicznej to co bardzo chcecie usłyszeć i powiecie wtedy,BINGO !