Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Atina »

Hana 51....chyba dodałam za dużo o jedną 1 :lol:
Piszę z telefonu...i tak czasami ciężko o podgląd :lol:
Przepraszam :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Oj dziewczyny nie ma dla mnie pomyślnych wieści :( . Niestety dla mnie dziś nic znów nie było, choć dzwoniłam 4 razy. Ja z pulmonologii i może tu jest pies pogrzebany. Bo czasem w słuchawce mówią mi ''dla pani nic nie ma''. Chyba nie każdy profil się wszędzie leczy. :(
Atina :kwiat: mi nie szkodzi ta jedna jedynka więcej, bo właściwie powinny być już 3 :D
Dzięki za wsparcie, no ale cóż.....będę próbować dalej.
Wienia :kwiat: jak dzwonię to też jestem myślami z Tobą czy w końcu udało Ci się. Zobaczymy która szybciej co? ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Trochę sie zagadałam z gościem i dopiero teraz raport.Rano zwrotów brak,proszę po 14 dzwonić więc z duszą na ramieniu może coś będzie dzisiaj i niestety nic nie wróciło popołudniowa pocztą.Ale pani zachęca proszę jutro dzwonić .Zapytałam czy są jakies szanse czy jest sens wydzwaniać ,krótka odpowiedź-zdarzają się proszę jutro dzwonić.
Czyli jutro ciąg dalszy .Hana żeby szybciej nie ukazało się w przegladarce do realizacji.Jutro trzymajcie za nas. :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Cały czas trzymam kciuki za Wasze zwroty :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wienia pisze:Trochę sie zagadałam z gościem i dopiero teraz raport.Rano zwrotów brak,proszę po 14 dzwonić więc z duszą na ramieniu może coś będzie dzisiaj i niestety nic nie wróciło popołudniowa pocztą.Ale pani zachęca proszę jutro dzwonić .Zapytałam czy są jakies szanse czy jest sens wydzwaniać ,krótka odpowiedź-zdarzają się proszę jutro dzwonić.
Czyli jutro ciąg dalszy .Hana żeby szybciej nie ukazało się w przegladarce do realizacji.Jutro trzymajcie za nas. :kwiat:
No mi też tak odpowiadają. Proszę dzwonić może coś będzie, ale trudno powiedzieć.
Wienia u mnie już 4460 na liczniku i może się tak zdażyć że wcześniej się ukaże w przeglądace niż jakiś zwrot. Ale ja wciąż mam nadzieję....Nadzieja matka....... :D
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Hana51 pisze:
Wienia pisze:Trochę sie zagadałam z gościem i dopiero teraz raport.Rano zwrotów brak,proszę po 14 dzwonić więc z duszą na ramieniu może coś będzie dzisiaj i niestety nic nie wróciło popołudniowa pocztą.Ale pani zachęca proszę jutro dzwonić .Zapytałam czy są jakies szanse czy jest sens wydzwaniać ,krótka odpowiedź-zdarzają się proszę jutro dzwonić.
No mi też tak odpowiadają. Proszę dzwonić może coś będzie, ale trudno powiedzieć.
Wienia u mnie już 4460 na liczniku i może się tak zdażyć że wcześniej się ukaże w przeglądace niż jakiś zwrot. Ale ja wciąż mam nadzieję....Nadzieja matka....... :D
Czyli jutro znowu dziewczyny dzwonicie, a my trzymamy kciuki :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :D :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, trzymajcie trzymajcie za nas :D :D przyda się :) :)
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Dziękujemy dziewczyny za podtrzymywanie nas na duchu ,to takie miłe,że Ktoś o nas myśli i życzy dobrze. :D :D :D
Tak prosimy trzymajcie jutro za nas. :) :serce:
Hana Ty już mnie wyprzedziłaś u mnie dopiero dzisiaj w poludnie się ruszyło 4665 również z nadzieją jutro zaczynam. :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Dziewczyny,macie załatwione.Będę trzymała za was od rana,wierząc,że wreszcie usłyszycie w słuchawce telefonicznej to co bardzo chcecie usłyszeć i powiecie wtedy,BINGO !
ODPOWIEDZ