Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ilonusia321 pisze:Witaj Geniu. Dzięki za fajne informacje. Jeżeli możesz to proszę o namiary na tani nocleg w pobliżu sanatorium. Przyda się na pewno. Tym bardziej, ze ma mnie odwiedzić rodzinka.Pozdrawiam
Jeśli masz być w Hutniku, Dzwonkówce, Nauczycielu lub Papierniku, to podaję Ci adres: Domek "Pod Laskiem" Pensjonat Adres: osiedle Połoniny 11, 34-460 Szczawnica Telefon:18 262 24 45
Znajduje się w sąsiedztwie tych trzech pierwszych sanatoriów. Mieszkałam tam i polecam
dziękuję Hala na 100 % skorzystam.Możliwe że pojadę wcześniej i zrobię przetarcie i malutki wywiad. Może inni też skorzystają z tego adresu. Pozdrawiam
ilonusia321 pisze:dziękuję Hala na 100 % skorzystam.Możliwe że pojadę wcześniej i zrobię przetarcie i malutki wywiad. Może inni też skorzystają z tego adresu. Pozdrawiam
Mają stronę internetową. Ale jak chcesz zobaczyć, to wystarczy w google wpisać: Domek pod laskiem Szczawnica" i dowiesz się wszystkiego, co będziesz chciała wiedzieć. Pozdrawiam Miłego pobytu
ilonusia321 pisze:Witaj Geniu. Dzięki za fajne informacje. Jeżeli możesz to proszę o namiary na tani nocleg w pobliżu sanatorium. Przyda się na pewno. Tym bardziej, ze ma mnie odwiedzić rodzinka.Pozdrawiam
pokoje - U Marii - Połoniny 10 .... niedrogo , osobne wejście , bardzo sympatyczna pani , tuz obok Papiernika
Pozdrawiam przyszłych kuracjuszy Jadę z Wielkopolski, kiepski dojazd z przesiadkami, może znajdzie się kuracjusz jadący z mojego kierunku, chętnie dołożę sie do kosztów
Jeżeli jedzie ktoś do Szczawnicy w dniu 16.08.2016 z okolic miast Będzin, Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Olkusz to mogę zabrać. Mam 3 wolne miejsca. Będę w ośrodku Papiernik Pozdrawiam