Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: asiulek »

Celinka52 pisze:
13434832_476942532505126_6590304190368566034_n.jpg
Ojej Asiu, to milenista pomysli, że my takie złośliwce pospolite, ale..... to jest silniejsze ode mnie, już chciałabym jechać
Patrząc na to zdjęcie :o .....to Celinko, Ty MUSISZ :!: :!: :!: :!: jechać, i podejrzewam.....że Milenista też w tej kwestii się ze mną zgodzi :lol:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Właśnie!!! Myślę,ze mi się nalezy, bo jeszcze z tydzień pociągnę,a potem- nawet walichy nie będe miała siły zapakowac, co mówic o przemieszczeniu sie na drugi koniec kraju :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ha z całego serca wam tego życzę ,to po prostu wasz czas swoje wyczekaliście ,potem my po was i wy po nas itd. .....Wiemy doskonale jak to jest i ile się czeka .Wiem ,że wszędzie patrzą na kasę itd ale takie sanatorium to raz w roku powinno być obowiązkowe dla przewlekle chorych
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

milenista pisze:Ha z całego serca wam tego życzę ,to po prostu wasz czas swoje wyczekaliście ,potem my po was i wy po nas itd. .....Wiemy doskonale jak to jest i ile się czeka .Wiem ,że wszędzie patrzą na kasę itd ale takie sanatorium to raz w roku powinno być obowiązkowe dla przewlekle chorych
A ludziom w odpowiednim wieku.......ciągle coś dolega..... :(
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

milenista pisze:Ha z całego serca wam tego życzę ,to po prostu wasz czas swoje wyczekaliście ,potem my po was i wy po nas itd. .....Wiemy doskonale jak to jest i ile się czeka .Wiem ,że wszędzie patrzą na kasę itd ale takie sanatorium to raz w roku powinno być obowiązkowe dla przewlekle chorych
Dzięki dobry czlowieku, to już nie będę miała skrupułów odliczając tu kolejne dni, ile mi siły na to pozwolą :lol: :kwiat:
forumowicz

Jasne nie miej litości nie miej miłosierdzia nad nami :lol:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Milenista....a może jakaś niespodzianka Cię czeka :?: i NFZ przyspieszy wyjazd :?:
forumowicz

asiulek pisze:Milenista....a może jakaś niespodzianka Cię czeka :?: i NFZ przyspieszy wyjazd :?:
Lipiec dzwonie o zwroty choć niby po 21 czerwca już miałem dzwonić ale ewidentnie się musiała pomylić o ile będzie jakiś zwrot szybko może to być lipiec lub początek sierpnia (wyjazd) ale to i tak już po waszych powrotach raczej no i ja biorę gdzie dadzą a gdzie wielka niewiadoma ,dziękuje za dobre słowo :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Milenista, ja wracam 30 sierpnia, może, gdzieś tam na jakimś deptaku....... ;)
forumowicz

Ach widzisz nie mogłem sobie przypomnieć z kim to rozmawiałem w jakimś temacie a to z Tobą data mi przypomniała 30 sierpnia moje urodziny haha czemu nie życie zna różne przypadki :)
ODPOWIEDZ