Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Właśnie!!! Myślę,ze mi się nalezy, bo jeszcze z tydzień pociągnę,a potem- nawet walichy nie będe miała siły zapakowac, co mówic o przemieszczeniu sie na drugi koniec kraju
Ha z całego serca wam tego życzę ,to po prostu wasz czas swoje wyczekaliście ,potem my po was i wy po nas itd. .....Wiemy doskonale jak to jest i ile się czeka .Wiem ,że wszędzie patrzą na kasę itd ale takie sanatorium to raz w roku powinno być obowiązkowe dla przewlekle chorych
milenista pisze:Ha z całego serca wam tego życzę ,to po prostu wasz czas swoje wyczekaliście ,potem my po was i wy po nas itd. .....Wiemy doskonale jak to jest i ile się czeka .Wiem ,że wszędzie patrzą na kasę itd ale takie sanatorium to raz w roku powinno być obowiązkowe dla przewlekle chorych
A ludziom w odpowiednim wieku.......ciągle coś dolega.....
milenista pisze:Ha z całego serca wam tego życzę ,to po prostu wasz czas swoje wyczekaliście ,potem my po was i wy po nas itd. .....Wiemy doskonale jak to jest i ile się czeka .Wiem ,że wszędzie patrzą na kasę itd ale takie sanatorium to raz w roku powinno być obowiązkowe dla przewlekle chorych
Dzięki dobry czlowieku, to już nie będę miała skrupułów odliczając tu kolejne dni, ile mi siły na to pozwolą
asiulek pisze:Milenista....a może jakaś niespodzianka Cię czeka i NFZ przyspieszy wyjazd
Lipiec dzwonie o zwroty choć niby po 21 czerwca już miałem dzwonić ale ewidentnie się musiała pomylić o ile będzie jakiś zwrot szybko może to być lipiec lub początek sierpnia (wyjazd) ale to i tak już po waszych powrotach raczej no i ja biorę gdzie dadzą a gdzie wielka niewiadoma ,dziękuje za dobre słowo
Ach widzisz nie mogłem sobie przypomnieć z kim to rozmawiałem w jakimś temacie a to z Tobą data mi przypomniała 30 sierpnia moje urodziny haha czemu nie życie zna różne przypadki