Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Haniu rewelacja, bardzo fajnie że się udało .... ale my trzymamy kciuki dalej .... a wracając do zwrotów, mi tez kiedyś zdarzyło się oddać szpital uzdrowiskowy w Rabce - powodem była choroba mojej mamy - zwracając skierowanie musiałam "udokumentować" powód aby nie wypaść całkiem. Potem i tak musiałam zrezygnowac całkowicie
Bogutka
Witaj Bogutka!
Oddając skierowanie prosiłaś o inny (jakiś konkretny) termin czy sami Ci zaproponowali nowy? Było to to samo uzdrowisko czy zmienili zupełnie i termin i miejsce? Pozdrawiam
Aniu nie wskazali od razu nowego terminu a w niedługim czasie napisałam całkowita rezygnację. Za jakis czas złożyłam nowy wniosek do sanatorium i czekałam od nowa w kolejce.
Bogutka
Witam wszystkich forumowiczów a szczególnie tych z mazowieckiego.
Czy byłoby dużym wysiłkiem dla Was po dodzwonieniu się do wszechmocnych Pań z NFZ, podzielenie się informacjami,
dokąd są zwroty. W dalszym ciągu nie mogę się dodzwonić - w czym mój problem: otóż balneolog wypisał miejscowości nadmorskie
(mój numer w kolejce ok. 2400 - wg moich wyliczeń wyjazd wrzesień/październik ).
Chciałabym wyjechać już teraz ze względów osobistych gdziekolwiek.
Wiadomość o zwrotach pomogłaby mi i innym zorientować się na co mogę liczyć . Szkoda, że nie mogę z kimś się zamienić.
Pozdrawiam wszystkich.