Iwonicz Zdrój od 20.06.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nowy74
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2013 16:11
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Iwonicz Zdrój od 20.06.2013

Post autor: nowy74 »

Witaj elkaszka! :)
Powiem Ci, że z klejnotami to ja się nigdy nie rozstaje! :lol: Ale dzięki za podpowiedz z tym laptopem, bo myślałem wzjaść :( Z tego wszystkiego to aż :serce: boli
Przesylam :kwiat: Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Witaj Nowy74. Przestań z tymi bólami serca- bo zmienią Ci przydział na Nałęczów :lol: Nie wiem, w czym widzisz problem- pisałem już- masz samochód więc masz przewagę nad pozostałymi. Jesteś niezależny odnośnie czasu podróży czy też ilości i rodzaju wyposażenia jakie zabierzesz ze sobą. A tam już tylko powinno być dobrze. Miałem już okazję dwukrotnie powoli przejeżdżać przez okoliczne miejscowości więc wiem, że jest gdzie się powłóczyć. Tak więc wszystko przemawia za tym, że będzie wszystko O.K. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Dzień dobry Deremi:) Będę z toba na tym samym turnusie i w tym samym Białym Orle :) Witaj :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

nowy74 pisze:Witam! Ja też mam do Ziemowita na 21-06-2013, tyle tylko, że ja jestem po raz pierwszy-czyli nowicjusz! :( i nie mam zielonego pojęcia co będzie tam potrzebne! :? Będę raczej jechał samochodem, więc jeśli jest ktoś chętny, mogę zabrać z Kielc, czy po drodze. A podpowie mi ktoś kiedy tam trzeba być, na którą godzinę? :oops: Pozdrawiam ;)
szkodav ze jedziesz dzień pózniej :) tez jestem z Kielc :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

elkaszka pisze:Witam. I ja też się cieszę, że będę na kuracji w Iwoniczu Zdrój od 21.06.2013 r.do 14.07.2013r. Świetny termin. :D Będe w Ziemowicie. Może gdzieś się tam zobaczymy :) :lol:
Myślę, że ze mną też bedziesz chciała się zobaczyć.Ja dostałam skierowanie do Białego Orła od 20 czerwca :)
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Sloneczko pisze:Dzień dobry Deremi:) Będę z toba na tym samym turnusie i w tym samym Białym Orle :) Witaj :D

Witaj Słoneczko :kwiat: Cieszę się, że mamy ten sam czas i miejsce. Myślę, że chyba powoli lista uczestników tego turnusu będzie się wydłużać. :) Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:) Witaj :) myślę ze bedzie dobrze :) Ciesze się, że zanim dojade tam to juz poznam parę osób
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

nowy74 pisze:Witam! Ja też mam do Ziemowita na 21-06-2013, tyle tylko, że ja jestem po raz pierwszy-czyli nowicjusz! :( i nie mam zielonego pojęcia co będzie tam potrzebne! :? Będę raczej jechał samochodem, więc jeśli jest ktoś chętny, mogę zabrać z Kielc, czy po drodze. A podpowie mi ktoś kiedy tam trzeba być, na którą godzinę? :oops: Pozdrawiam ;)
Możesz być dzień wcześniej :D :D :D :D :D i jechać razem ze mną :D :D :D
elkaszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2012 22:18

Post autor: elkaszka »

nowy74 pisze:Witaj elkaszka! :)
Powiem Ci, że z klejnotami to ja się nigdy nie rozstaje! :lol: Ale dzięki za podpowiedz z tym laptopem, bo myślałem wzjaść :( Z tego wszystkiego to aż :serce: boli
Przesylam :kwiat: Pozdrawiam ;)
Witaj Nowy74,
Dziękuje za :kwiat: . A laptopa to przecież możesz zabrać - to zrozumiałe, że niektórych boli :serce: jak nie mają dostępu do netu.. :lol: . Sama nie zabieram, bo jadę autobusem. A może być trudny dla mnie ten odwyk od "siecioholizmu" :lol: :lol:
A z drugiej strony, oderwanie się od newsów i różnych spraw zawodowych tylko może wyjść na zdrowie... :D :D
Pozdrawiam serdecznie :) :)
elkaszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2012 22:18

Post autor: elkaszka »

Myślę, że ze mną też bedziesz chciała się zobaczyć.Ja dostałam skierowanie do Białego Orła od 20 czerwca :)[/quote]

Witaj Słoneczko,
Oczywiście, że chętnie się z Tobą zobaczę :D . Ty i Deremi będziecie już w Iwoniczu dzień wcześniej. Możecie zrobić rekonesans, gdzie są najlepsze miejsca na "parkietoterapię ". Wiem, że w Ziemowicie też grają ( tylko jak ? ). :) . Bardzo lubię tańczyć i mam nadzieję, że w Iwoniczu będzie gdzie potańczyć. :) Pozdrawiam serdecznie :)
ODPOWIEDZ