Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Jestem bardzo szczęśliwa z tego powoduLewek pisze:Hana, dzwoniłaś, dzwoniłaś i wydzwoniłaśMyślę, że będziesz zadowolona, czego Ci życzę z całego
![]()
![]()
Powodzenia i trzymam kciuki za wszystkich którzy czekają na przydział do wymarzonych kurortów!
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Bogutka
-
renia54
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lut 2014 15:24
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
Listy już powinni mieć
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2014 19:04
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 14
Cześć co tam Stomil RYMANÓW ZDRÓJ to najważniejsze i tego się trzymaj . Rymanów to specyficzne miejsce gdzie dociera klin nadmorskiego powietrza i górskiego to podobno ewenement w naszym kraju . Dwa w jednym . A do tego odwiedzisz mam nadzieję w moim i wielbicieli Rymanowa - Wołtuszową i okoliczne wzgórza oraz wsłuchasz się w tą ciszę tam panującą pomyślisz o ludziach którzy tam byli przed Tobą i będą i spojrzysz na cały Rymanów, z góry zobaczysz jak pięknie wygląda . I docenisz jaki otrzymałaś skarb ze zwrotów hahaahHana51 pisze:No to mamJuż na walizkach i ze skierowaniem może nie w dłoni ale w przeglądarce już jest.
O 14.00 dostałam ze zwrotów do Rymanowa. Od 21.06-12.07. Zostały mi 4 dni![]()
![]()
Takie emocje że nie wiem jak ja to ogarnę.
STOMIL zna ktoś ? proszę o komentarze. Nie mam czasu wertować po działach, zaraz wchodzę na ich stronę i dzwonię co i jak. Jeszcze podróż. Wiem tylko że czeka mnie 650km. Jadę z Poznania .Ale Wasze komentarze tego ośrodka jeśli ktoś tam był będą nieocenione.
- Hana51
- Super Kuracjusz

Dzięki wielkie.sergio_1 2 3 4 pisze:Cześć co tam Stomil RYMANÓW ZDRÓJ to najważniejsze i tego się trzymaj . Rymanów to specyficzne miejsce gdzie dociera klin nadmorskiego powietrza i górskiego to podobno ewenement w naszym kraju . Dwa w jednym . A do tego odwiedzisz mam nadzieję w moim i wielbicieli Rymanowa - Wołtuszową i okoliczne wzgórza oraz wsłuchasz się w tą ciszę tam panującą pomyślisz o ludziach którzy tam byli przed Tobą i będą i spojrzysz na cały Rymanów, z góry zobaczysz jak pięknie wygląda . I docenisz jaki otrzymałaś skarb ze zwrotów hahaahHana51 pisze:No to mamJuż na walizkach i ze skierowaniem może nie w dłoni ale w przeglądarce już jest.
O 14.00 dostałam ze zwrotów do Rymanowa. Od 21.06-12.07. Zostały mi 4 dni![]()
![]()
Takie emocje że nie wiem jak ja to ogarnę.
STOMIL zna ktoś ? proszę o komentarze. Nie mam czasu wertować po działach, zaraz wchodzę na ich stronę i dzwonię co i jak. Jeszcze podróż. Wiem tylko że czeka mnie 650km. Jadę z Poznania .Ale Wasze komentarze tego ośrodka jeśli ktoś tam był będą nieocenione..To będzie uzupełnienie zabiegów .Wracając z Polańczyka zamierzam się tam zatrzymać by przypomnieć sobie te piękne chwile spędzone tam kiedyś Wszystkiego dobrego podczas pobytu . Wielkiej przygody z Rymanowem Ci życzę .
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
- Hana51
- Super Kuracjusz

Jeszcze nie spakowana. W niedzielę. Jestem na etapie praniaCelinka52 pisze:Witajcie! Hana i Betina juz spakowane, a reszta? Uważajcie, by Wam bileciki wiatr nie porwał, bo ostro wieje/ wiało dzis gdzieniegdzie. Ja wyrusza za 31 dni