Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hana51 pisze:No właśnie mogą wysłać skanem. Mam nadzieję że nie będą robić utrudnień. Wciąż sobie nie mogę darować że sama nie pojechałam po nie.
O tym już zapomnij,stało się ale teraz myśl pozytywnie o poniedziałku i od samego rana musisz działać . Jakiś dokument o skierowaniu musisz mieć bo tylko o tym słyszałaś,zostałaś poinformowana telefonicznie
A czy mogą wziąść pod uwagę w ośrodku z przeglądarki skierowań? Tam przecież już widnieje przydział?
Jejku, a mi sie wydaje,ze nie wystarczy wydrukowac z przegladarki, wiecie, jak u nas jest- licza sie pieczęcie ! Hana, jesli rano nie dojdzie skierowanie, musisz osobiście do NFZ albo do nich zadzwonic! będzie ok, nie martw sie na zapas, tylko szykuj do wyjazdu
Jakiś ślad. Bo dokument to żaden. Dobra. Dzięki Betina za podpowiedzi wydrukuję w razie czego, może jutro zadzwonię też do tego ośrodka może coś podpowiedzą a w pon. rano dzwonię do NFZ. Musi być jakieś wyjście, bo przecież zdażają się chyba takie sytuacje , jeśli to jest last minute
Hana51 pisze:Jakiś ślad. Bo dokument to żaden. Dobra. Dzięki Betina za podpowiedzi wydrukuję w razie czego, może jutro zadzwonię też do tego ośrodka może coś podpowiedzą a w pon. rano dzwonię do NFZ. Musi być jakieś wyjście, bo przecież zdażają się chyba takie sytuacje , jeśli to jest last minute
A spróbuj nawet teraz zadzwonić przecież recepcja jest czynna 24 godziny na dobę i zapytaj o swoje kierowanie. Powinni mieć info z funduszy i nazwiska kuracjuszy przyjeżdżajacych
Hana51 pisze:Jakiś ślad. Bo dokument to żaden. Dobra. Dzięki Betina za podpowiedzi wydrukuję w razie czego, może jutro zadzwonię też do tego ośrodka może coś podpowiedzą a w pon. rano dzwonię do NFZ. Musi być jakieś wyjście, bo przecież zdażają się chyba takie sytuacje , jeśli to jest last minute
A spróbuj nawet teraz zadzwonić przecież recepcja jest czynna 24 godziny na dobę i zapytaj o swoje kierowanie. Powinni mieć info z funduszy i nazwiska kuracjuszy przyjeżdżajacych
Dzwoniłam w czwartek do tego Stomila ale jeszcze nie mieli mnie na liście.
Właśnie jestem po rozmowie z ośrodkiem. Pani nic mi nie może pomóc nie ma jeszcze listy. Powiedziała tylko że skoro zaczyna się turnus we wtorek pełną listę będą mieli w poniedziałek przed południem. I wtedy mam dzwonić i ew.oni skontaktują się z moim NFZ-em. Ale ja i tak od rana będę do nich sama dzwoniła. W poniedziałek jeszcze pracuję ale napewno napiszę jak się sprawa rozwiązała. Może też komuś kiedyś to pomoże.
Hana51 pisze:Właśnie jestem po rozmowie z ośrodkiem. Pani nic mi nie może pomóc nie ma jeszcze listy. Powiedziała tylko że skoro zaczyna się turnus we wtorek pełną listę będą mieli w poniedziałek przed południem. I wtedy mam dzwonić i ew.oni skontaktują się z moim NFZ-em. Ale ja i tak od rana będę do nich sama dzwoniła. W poniedziałek jeszcze pracuję ale napewno napiszę jak się sprawa rozwiązała. Może też komuś kiedyś to pomoże.
Koniecznie zdaj relację bo mnie to też zaniepokoiło i żyję tym razem z Tobą
Hana51 pisze:Właśnie jestem po rozmowie z ośrodkiem. Pani nic mi nie może pomóc nie ma jeszcze listy. Powiedziała tylko że skoro zaczyna się turnus we wtorek pełną listę będą mieli w poniedziałek przed południem. I wtedy mam dzwonić i ew.oni skontaktują się z moim NFZ-em. Ale ja i tak od rana będę do nich sama dzwoniła. W poniedziałek jeszcze pracuję ale napewno napiszę jak się sprawa rozwiązała. Może też komuś kiedyś to pomoże.
Pewne jest Hana, że wszystko sie wyprostuje w poniedziałe, . wiadomo- jak to ze zwrotami, wszystko na ,, wariata ,,. Dzięki temu czas szybciej płynie do upragnionego wyjazdu .