Niestety nie mogę sobie pozwolić na ciuszki na wieszakach bo podróżować będę autobusem...więc muszę się spakować ekonomicznie i wygodnie stosownie do okazjiasiulek pisze:Dziewczyny, dwie walizy na pewno, niektóre ciuszki na wieszakach do samochodu, odpada prasowanie na miejscu, po co tracić czas na zbędne prace, kiedy można iść w tym czasie na kawę
Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
Ja jednak kupie nową wielka walizę. nie jade autem, tylko poblicznymi środkami lokomocji, totez z jedna wygodniej. Wprawdzie dzieci namawiają, abym pojechala autem ale ja się boję w tak daleką trasę!!! Wole busikami, mimo niedogodności, auto niech ma wakacje, codziennie ze mna do pracy jeżdzi, niech i ono odpocznieasiulek pisze:Dziewczyny, dwie walizy na pewno, niektóre ciuszki na wieszakach do samochodu, odpada prasowanie na miejscu, po co tracić czas na zbędne prace, kiedy można iść w tym czasie na kawę
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Celinka52
- Super Kuracjusz

Jestem w tej samej sytuacji Betina, nie czuje sie na siłach prowadzic ponad 600 km- tez mam taka odległość. a co- jak wakacje, to wakacje, podróż z przesiadkami to tez jakas przygodaBetina71 pisze:Ja mam autko do dyspozycji ale nie czuję się na siłach by jechać 650 km w jedną stronę![]()
więc siłą rzeczy publiczna komunikacja mi zostaje
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
- Betina71
- Super Kuracjusz

Jasne...podróż z przesiadką to też przygoda i stawimy jej czoło
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Asiu, masz rację, oczywiście, ale ja sie jednak nie odważę. Tym bardziej, że to środek lata, ruch, a ja musiałabym w głąb Polski, nie czuję sie a siłach te 600 km jechac, niech mnie wiozą zawodowcyasiulek pisze:To tylko trzeba się odważyć, dziewczyny, a na miejscu autko też się przydaje
- Betina71
- Super Kuracjusz

Z Celinką liczymy na bezpieczną podróż z zawodawcami a na miejscu ewentualnie na znajomych na doczepkę z samochodemCelinka52 pisze:Asiu, masz rację, oczywiście, ale ja sie jednak nie odważę. Tym bardziej, że to środek lata, ruch, a ja musiałabym w głąb Polski, nie czuję sie a siłach te 600 km jechac, niech mnie wiozą zawodowcyasiulek pisze:To tylko trzeba się odważyć, dziewczyny, a na miejscu autko też się przydaje
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
- Betina71
- Super Kuracjusz

Trzymaj Asiu Asiu jutro bo mam dzwonić w sprawie rezerwacji pokoikuasiulek pisze:Dziewczynki, wiecie, że z całego serca Wam życzę tego wszystkiego najlepszego i zapewne podróż będziecie miały udaną