Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: Celinka52 »

Ja mam tak samo Aga- gotowanie nie jest może najukochańsżą czynnościa dla mnie, ale moge gotowac, jak trzeba, ale odpoczynek od garów sie przyda. Natomias Betina będzie miała problem ! Lubi gotować ! To może czasem wyręczy panie kucharki i pogotuje kuracjuszom, jak juz sie tak stęskni za kucharzeniem :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

:lol: :lol: :lol: mogę coś im tam ugotować w zamian za pokój z łazienką a takich nie ma ha ha :mrgreen:
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Beti szkoda, że jedziemy w tym samym terminie bo zaproponowałabym Ci w zamian za gotowanie taki pokój w moim domu ;) Maz by się ucieszyl :twisted: I kot tez ;)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

AgaC pisze:Beti szkoda, że jedziemy w tym samym terminie bo zaproponowałabym Ci w zamian za gotowanie taki pokój w moim domu ;) Maz by się ucieszyl :twisted: I kot tez ;)
A wiesz,że by było fajnie i wszyscy zadowoleni? :kwiat: :kwiat: :kwiat:
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

:D :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:kwiat: :kwiat: ;) może innym razem będzie taka okazja :twisted:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

No ja już spakowana. Torba zamknięta na ostatni ''guzik'', ale podejrzewam że mogę ją jeszcze otworzyć. :D
Tak jak wy dziewczyny odpocznę chętnie od garów i wszystkich innych domowych czynności. Przeleciałam szybciutko po postach i widzę że spora grupka wyjeżdża w najbliższych dniach. Życzę wszystkim udanej kuracji pięknej pogody jedziemy przecież w pełni sezonu,super fajnego towarzystwa,udanego wypoczynku i pięknych wspomnień które zostaną z nami na zawsze. Idę teraz jeszcze porządkować, wieczorkiem tu zajrzę a jutro z rana najpierw załatwić formalności dot. wyjazdu i o 20.00 wsiadam do pociągu ale wcale nie byle jakiego. Przede mną długa podróż będę na miejscu we wtorek o 06.15. Też nie wypuszczę się autem, bo nie dałabym rady całą noc jechać. A tak można się trochę zdrzemnąć w podróży. Papaśki i udanych przygotowań :D :D :D
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hana51 pisze:No ja już spakowana. Torba zamknięta na ostatni ''guzik'', ale podejrzewam że mogę ją jeszcze otworzyć. :D
Tak jak wy dziewczyny odpocznę chętnie od garów i wszystkich innych domowych czynności. Przeleciałam szybciutko po postach i widzę że spora grupka wyjeżdża w najbliższych dniach. Życzę wszystkim udanej kuracji pięknej pogody jedziemy przecież w pełni sezonu,super fajnego towarzystwa,udanego wypoczynku i pięknych wspomnień które zostaną z nami na zawsze. Idę teraz jeszcze porządkować, wieczorkiem tu zajrzę a jutro z rana najpierw załatwić formalności dot. wyjazdu i o 20.00 wsiadam do pociągu ale wcale nie byle jakiego. Przede mną długa podróż będę na miejscu we wtorek o 06.15. Też nie wypuszczę się autem, bo nie dałabym rady całą noc jechać. A tak można się trochę zdrzemnąć w podróży. Papaśki i udanych przygotowań :D :D :D
Dziękuję i wzajemnie ;) :kwiat: :kwiat: :kwiat: ale czekam na relację jutro z rana odnośnie Twojego skierowanka :serce:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Czytając was nabieram jeszcze większej ochoty na wyjazd ;) może ja też już niedługo?
Duszniki,Polanica, Rymanów, Szczawno, Krynica, Kamień Pomorski, Sopot, Ciechocinek, Inowrocław ..... :D rozjeżdżacie się po całej Polsce :D
Życzę wszystkim podróżnikom szczęśliwej drogi, udanej kuracji, dobrej pogody i fajnych współtowarzyszy pobytu :kwiat:
Wypoczywajcie i bawcie się dobrze :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Życzę Ci Adelo szybkiego wyjazdu :kwiat: :kwiat: ;)
ODPOWIEDZ