Ja zbieram siły, by dzis zadzonic, równo miesiąc do wyjazdu, niby nie rezerwją, ale zobaczymy. Ja nawet nie chce jedynki, ale dwójkę z bakonikiem na światasiulek pisze:Beti, to u nich też widać wszystko na ostatnią chwilę, tak jakby nie wiedzieli, że ludzie się denerwują
Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Nie rozumiem tego w ogóle...przecież ja nie o luksus dzwonię,proszę, ale o przedpotopowy pokójasiulek pisze:Beti, to u nich też widać wszystko na ostatnią chwilę, tak jakby nie wiedzieli, że ludzie się denerwują
- Betina71
- Super Kuracjusz

Ja mam wybór? Tylko są 2 i 3 a ja proszę własnie o rezerwację 2Marysia65 pisze:Betina pisząc ładny pokoik miałam , na myśli te z puli do wyboru....
Celinko, ja również preferuję taki pokoik, będę szczęśliwa, jak dostanę dwójkę z balkonem z wyborowym towarzystwem
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Celinko, ja również preferuję taki pokoik, będę szczęśliwa, jak dostanę dwójkę z balkonem z wyborowym towarzystwemMarysia65 pisze:Ja zbieram siły, by dzis zadzonic, równo miesiąc do wyjazdu, niby nie rezerwją, ale zobaczymy. Ja nawet nie chce jedynki, ale dwójkę z bakonikiem na świat
O to mi chodzi właśnie Marysiu, myslę,ze w jedynce zle bym się czuła, jestem stworzenie towarzyskie, a balkonik w lecie to rzecz jednak nieodzowna, awspółlokator- no coż, na to nie mam wpływu, ale na początek ma juz 100% mojej sympatii, a co z tym zrobi, to juz wyłącznie tej osoby sprawa- moze zrobic sie 200 % ale i 0%- to juz nie ode mnie zalezy, ale myslę,ze będzie ok.
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Oczywiście, to podstawa, tylko, że współlokator jest zawsze na wyposażeniu pokoju 2 czy 3 osobowego a balkonik niekoniecznieMarysia65 pisze:Celinko ja mam podobnie z tą różnicą że preferuję współlokatorkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Betina71
- Super Kuracjusz

Celinko, chyba nie zrozumiałaś żartuCelinka52 pisze:Oczywiście, to podstawa, tylko, że współlokator jest zawsze na wyposażeniu pokoju 2 czy 3 osobowego a balkonik niekoniecznieMarysia65 pisze:Celinko ja mam podobnie z tą różnicą że preferuję współlokatorkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()