Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Betina71 pisze:Spakowana,nastawiona optymistycznie.Ostatnia noc w domu bo jutro o tej porze będę w autobusie do Kołobrzegu,potem przesiadka i do Kamienia. Planowany przyjazd na miejsce godz.9.10
To już jutro? Jak czas leci, czy czujesz ,, podróżną gorączkę,, ? Jesli tak, to może noc nieprzespana, ja tam mam przed wyjazdami
Powinnam spać,nie mam z tym problemów ale lekki niepokój wewnątrz czuję w sobie
Betina cudnego pobytu i obowiązkowo zawitaj na rybkę do Zubowicza.Takiej ryby to nigdzie nie jadłam.Oczywiście skosztuj też kiszonego łososia .Ja kiszonego jadłam po raz pierwszy.
wiesniaczkaela pisze:Betina cudnego pobytu i obowiązkowo zawitaj na rybkę do Zubowicza.Takiej ryby to nigdzie nie jadłam.Oczywiście skosztuj też kiszonego łososia .Ja kiszonego jadłam po raz pierwszy.
Kochani, zaglądam jeszcze do Was, choć powinnam już być w łóżeczku. O 4 rano startuję, więc czasu na sen niewiele. Co tam, w Dusznikach będę miała 3 tygodnie na odespanie wszystkich wczesnych poranków. Chyba że pierwszy zabieg będę miała o 6.30 . Pozdrawiam serdecznie wszystkich oczekujących jak również tych spakowanych....
ewiko pisze:Kochani, zaglądam jeszcze do Was, choć powinnam już być w łóżeczku. O 4 rano startuję, więc czasu na sen niewiele. Co tam, w Dusznikach będę miała 3 tygodnie na odespanie wszystkich wczesnych poranków. Chyba że pierwszy zabieg będę miała o 6.30 . Pozdrawiam serdecznie wszystkich oczekujących jak również tych spakowanych....
Tak się uśmiechnąłem na tą 6.30 bo ja w Świeradowie miałem zabiegi o 6.10 co dnia i to jakie bicze szkockie od razu na dzień dobry byłem zawsze obudzony potem szybko śniadanko i reszta tylko panie płakały,że tak rano do śniadania włosów wysuszyć nie mogły a to zima była ,no to komu panie drogie spać to spać reszta czekamy w utęsknieniu na swoje dobre czasy,dobrej nocy ,dobrej podróży