Asiulek, hihihihi-a kto to ogarnie? może milenista, spytaj go, no bo ja jakos nijak nie mogę, Marysia zreszta też nieasiulek pisze:To mnie zostało .....29 dni...czyli, czym jadę![]()
![]()
![]()
Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
Asiu, jesli znowu uzyjesz uroku osobistego, pewnie zostaniesz z honorami usadzona w poduszkowcu, coby było najwygodniej. ale co ja wiem, niech sie wreszcie milenista wypowie.asiulek pisze:Milenistoczym jadę, mając przed sobą 29 dni czekania
tylko poproszę o coś wygodnego
- asiulek
- Super Kuracjusz

Celinka52 pisze:Asiu, jesli znowu uzyjesz uroku osobistego, pewnie zostaniesz z honorami usadzona w poduszkowcu, coby było najwygodniej. ale co ja wiem, niech sie wreszcie milenista wypowie.asiulek pisze:Milenistoczym jadę, mając przed sobą 29 dni czekania
tylko poproszę o coś wygodnego
- Malgi
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 cze 2012 22:04
- Oddział NFZ: Pomorski
Nie ma czasu pisać - Peone56 tylko czyta forum, bo zapomniała jak się logujeaniag pisze:Malgi rowniez Ci zycze udanego pobytu i pisz pisz jak tylko bedziesz mogla
Pierwsze zabiegi za nami, pogodę mamy super-plażową. Na razie spacerujemy po plaży, ale mnie korci,żeby wejść dalej w morze niż do kolan
Temperatura powietrza +27, a wody +18. Jedzenie bardzo smaczne, chociaż porcyjki nie rozpieszczają. Chyba są takie "obszerne", żebyśmy zbytnio nie przytyły/li, no i żeby było miejsce na jakiegoś loda czy gofra...
Pozdrawiamy z Peone56 i już czekamy na Betinkę, bo chcemy ją odwiedzić
- asiulek
- Super Kuracjusz

-
nena
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 wrz 2013 07:56
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Malgi idź na całośćMalgi pisze:aniag pisze: Pierwsze zabiegi za nami, pogodę mamy super-plażową. Na razie spacerujemy po plaży, ale mnie korci,żeby wejść dalej w morze niż do kolan![]()
Temperatura powietrza +27, a wody +18. Jedzenie bardzo smaczne, chociaż porcyjki nie rozpieszczają. Chyba są takie "obszerne", żebyśmy zbytnio nie przytyły/li, no i żeby było miejsce na jakiegoś loda czy gofra...![]()
Odpoczywajcie, regenerujcie zdrowie i bawcie się dobrze
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2014 19:04
- Staż sanatoryjny: 14
Ładnie wam się tutaj czeka , niektórzy już odpoczywają (trochę się z tym pogubiłem kto i gdzie ).
A mnie pozostało 35 dni do wyjazdu do Polańczyka , tylko jakoś nikt w tym terminie nie odpowiada , może za wcześnie ? Może ktoś podpowie kto już odpoczywa i gdzie?:) Pozdrawiam serdecznie pensjonariuszki i pensjonariuszy sanatoriów i oczywiście cierpliwie czekające Panie .
- asiulek
- Super Kuracjusz

To już lada moment...i też wyjedzieszsergio_1 2 3 4 pisze:Witam ponownie .
Ładnie wam się tutaj czeka , niektórzy już odpoczywają (trochę się z tym pogubiłem kto i gdzie ).
A mnie pozostało 35 dni do wyjazdu do Polańczyka , tylko jakoś nikt w tym terminie nie odpowiada , może za wcześnie ? Może ktoś podpowie kto już odpoczywa i gdzie?:) Pozdrawiam serdecznie pensjonariuszki i pensjonariuszy sanatoriów i oczywiście cierpliwie czekające Panie .![]()
![]()
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2014 19:04
- Staż sanatoryjny: 14