Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Botwinka była wczoraj, a dziś niema obiadu. Jest pasztet z cukinii według twojego przepisu. Pychota. Moja córka nie może się nachwalić. Cukinia oczywiście z mojej działeczki.
Botwinka była wczoraj, a dziś niema obiadu. Jest pasztet z cukinii według twojego przepisu. Pychota. Moja córka nie może się nachwalić. Cukinia oczywiście z mojej działeczki.
Dziewczyny szczerze? Nie lubię pierogow z jagodami, ale... córka uwielbia ! A że przyjechała i ma w brzuszku zapakowanego mojego wnuczka/ wnuczkę- jak odmowić? musialam zrobic, bo jakie inne wyjście? Odmówić jej? toz by myszy mi wszystko pogryzły i w czym pojechałabym do kurortów?
Hej. u mnie dziś placki ziemniaczano-cukiniowe. w trzech wersjach z sosem i mięsko, sos koperkowo- czosnkowy i 3 wersja z cukrem Każdy lubi z czym innym
Smacznego obiadku
witaj Asiu ! niestety, ja w przedpodróznym zalataniu mogę tylko zaproponować fasolę szparagową z mojego ogródeczka, świezo zerwana + np. jajko i taki będzie obiadek. Na popisy kulinarne nie mam czasu ani ochoty szczerze mówiąc