Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mi w maju minęło 18 miesięcy, ale ja chciałabym pojechać po 20 sierpnia do października więc w sierpniu zacznę dzwonić. Może poszczęści mi się, bo z kolejki to przypadnie mi listopad-grudzień. pozdrawiam.
Od kilku dni próbuje'" wydzwonic" zwrot dla mojej chrzestnej. Dzwonię praktycznie codziennie. Niestety w tej chwili zwrotów praktycznie brak w łódzkim nfz. Miła pani stwierdziła, żeby próbować nadal,ale marne szanse. I to podobno bez względu na profil. Ale nie poddaje się. Może mi się uda i uszczęśliwię chrzestną jakimś fajnym zwrotem. Tym bardziej,że nie ma Ona żadnych wymagań co do miejsca pobytu.
Małgosiu o tej porze roku będzie problem aby złapać coś ze zwrotów Wszędzie obłożone komercją i przesuwają terminy . wzięli większość popularnych wyjazdów zagranicznych Ja też będę polowała na zwroty ale 18 miesięcy mija dopiero w grudniu więc będę celowała karnawał w Kołobrzegu
Ilem , bardzo możliwe Nie będę czekała do lata i ryzykowała że dostanę coś innego niż Kołobrzeg Zima bez wyjazdu nad Bałtyk to rok stracony Mam nadzieje na jakieś zwroty bo wtedy mniej chętnych na wyjazdy.
Witaj Figus
Myślę że się wyrobią z terminem dla Ciebie na wrzesień. Wczoraj ładnie się numerki ruszyły. Po rozmowie z miłą Panią z NFZ ja wstępnie szykuję się na listopad - tak jak pierwotnie zakładali 19 miesięcy.