Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czeka mnie ponad 500km. Jadę samochodem.
Startuje okolice Suwałk, Ełku, Giżycka -> Olsztyn - > i dalej nie wiem albo na Elbląg, Malbork -> Starogard Gdański - > Chojnice.
Albo z Olsztyna do Iławy -> Grudziądz -> Świecie -> Chojnice.
Mogę dostosować trasę aby po kogoś zajechać co tez tam się wybiera. Będzie mi raźniej:)
Witam! ...zaczynam turnus w "Marcie" Połczyn-Zdroj 20 06 2013 chetnie zabiore sie samochodem z Bialegostoku. Prosze o kontakt tel.516035760 ...Pozdrawiam
Witaj Danuta55. Białystok trochę nie po drodze jednak - musiałbym zboczyć dość mocno o ok 180km wydłużyć trasę.... hmm
Zaczynasz sanatorium 20.06 czy 21.06 ?
Moje sanatorium to "GRYF".
Dziekuje za odpowiedz ...myslalam,ze bedziesz jechal z Suwalk i Bialystok bedzie po drodze ale wynika,ze jednak jedziesz inna trasa. Ja mam skierowanie do senatorium od 20.06.2013 wiec dzien wczesniej.Ztego co wiem to nasze senatoria sa blisko siebie. Mam jeszcze duzo czasu i moze kogos znajde kto bedzie jechal autem bo tak by bylo najprosciej,oczywiscie dzielimy sie kosztami Prosze o kontakt osoby,ktore rowniez jada w tym terminie.
Trzeba jeszcze wyczekiwać - informacje o wyjazdach ludzie mogą dostać ok miesiąc przed wyjazdem więc jeszcze kilka dni do tego czasu zostało.
Danuta55 - jedziesz z NFZ czy z ZUS? Ciągle się zastanawiam nad podrożą razem(bądź co bądź raźniej) - a nie zaszkodzi Tobie jak będziesz na miejscu dzień później?
Co do trasy, to Połczyn Zdrój jak patrząc na mapę od Suwałk jest jakby po lini prostej w lewo na zachód... Białystok jest na dól na południe.... ale sprawa otwarta - ewentualnie dojechałabyś gdzieś wyżej może czy coś... abym nie musiał aż tak mocno zbaczać..
hej ...zagladam tu codziennie ale jak do tej pory nic sie nie dzieje. Tylko my jak narazie. Wiesz szakal tez obejrzalam mape i rzeczywiscie duzo trzeba nadlozyc zeby zajechacdo Bialego chyba.ze bym gdzies dojechala na trase. Ale to do dyskusji jesli ewentualnie.... ? Ja jade z NFZ i nie wiem czy mozna sie spoznic na turnus? Poza tym jest jeszcze sporo czasu do wyjazdu,ja chyba wczesnie dostalam skierowanie. Sprawdzalam dojazd np.PKS-em i jest pospieszny do Koszalina i przesiadka do Polczyn Zdroj. Wyjezdza z B-stoku o 20 i po 9 rano jest sie na miejscu. Faktycznie zaczekajmy jeszcze troche moze ktos sie odezwie. Fajniej jest podrozowac z kims Pozdrawiam!
Witam! Właśnie udało mi się zamienić Lądek Zdrój na Połczyn Zdrój Gryf ...od 23 lipca czy ktoś może się wybiera z Poznania lub okolic ...Pozdrawiam B,,,